esküvő

Mit kell viselni a nyáron az esküvőn?

Mit kell viselni a nyáron az esküvőn?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Általános fogalmak
  2. A ruha kiválasztása
  3. Nadrág felszerelés
  4. cipő

Az esküvő különleges alkalom, ahol a menyasszony és a vőlegény a figyelem középpontjában áll. Ők hozzák létre a hangulatot, és mindennek ugyanolyan kell, mint a nap hőse. Ez a nap különösen fontos a menyasszony számára, mert minden lány egy luxus esküvőből álmodik, gyakran elképzelte, hogy ez a nap hogyan fog eljutni. A vendégruhák szintén fontos szerepet játszanak az általános légkörben. Megtudjuk, hogy jobb egy olyan lányt viselni, aki nyáron az esküvőre megy.

Általános fogalmak

Régóta úgy vélik, hogy az esküvői szín fehér. Korábban a menyasszonynak biztosan fehér ruhában kellett lennie. Ezért az alapszabály, hogy a vendégeknek el kell kerülniük a fehér vagy a közeli színeket.

A modern világban ezek a kánonok egy kicsit elavultnak tekinthetők, most nincsenek egyértelmű meghatározások a menyasszonyi felszerelés számára. Ezért határozottan tisztázni kell, hogy milyen színű lesz a jövő felesége ruhája, hogy ne keveredjen a képével. Minden figyelmet az ifjúnak kell irányítani, így a ruháiknak egyéninek kell lenniük. A vendégek fekete ruhája szintén tilos, mert a sötét színek szomorúsággal járnak.

Vannak más tabuk is, amelyeket engedelmeskedni kell, esküvői ünnepségre. Ez egy család és meleg nyaralás, így kerülje el a rövid és kihívást jelentő, mély nyakkivágású ruhákat. Ez méltatlan, még akkor is, ha az alakja megéri. A ruha világos színeit is el kell kerülni, jobb, ha pasztell és klasszikus színeket választ.

Néha egy esküvői ruha kódját a stílus vagy a színtartomány határozza meg. Ha ez egy tematikus fél, akkor válassza ki a ruhát a téma szerint. Ugyanez vonatkozik a ruhák színére is. A menyasszony és a vőlegény bármilyen alapszínt választhat, amellyel a vendégeknek alkalmazkodniuk kell.

A ruha kiválasztása

A ruha egy sokoldalú női ruházat az ünnepélyes eseményhez. Meg fogjuk érteni, hogyan válasszuk ki a megfelelő ruhát egy nyári esküvőre.

Hosszúság

A nyár az esküvők tökéletes ideje. Meleg, világos, sok zöldövezetben, ami a szép képek garantálója. Természetesen minden nő nagyszerűen szeretne ünnepelni, vegyen fel egy olyan ruhát, amely kényelmes lesz egész nap, táncolni és versenyeken részt venni. A ruha hossza fontos szerepet játszik. Érdemes támaszkodni a tisztesség és a kényelem kanonjaira. A túl rövid ruha nemcsak méltatlan, hanem kényelmetlen is. Ön mechanikusan húzza fel, félelem, hogy ismét lehajoljon. Midi hosszúság (kissé a térd felett) - ideális egy ilyen ünnepséghez.

Ha valamilyen okból el akarja rejteni a lábakat, akkor egy hosszú, egyenes sziluett ruha sem tilos. De egy hurok nélküli stílusnak kell lennie. Mentse el a csendes esti tevékenységekhez.

Számlával

A nyári esküvőn a vendég számára készült ruhadarab is fontos szerepet játszik. Nyáron nagyon meleg van, és egy nagy tömegű helyiségben többször melegebb. Ezért különös figyelmet kell szentelni az anyagnak. Sűrű jacquard-ot és szintetikus anyagokat egyáltalán nem szabad figyelembe venni. A nyáron az ünneplés legjobbja a könnyű áramló anyagok: természetes selyem, sifon vagy szatén. Ugyanakkor a szövetnek sűrűnek kell lennie, pamut bélésnek kell lennie. A pamut lélegző és elnyeli a nedvességet, így elkerülhető lesz a tapadás.

Szín szerint

Ha az esküvőn a virágok virágkötészeti kódja nincs meghatározva, akkor teljes választási szabadságot kap.Támaszkodjon azon a napszakra, amelyen az ünnepség fő része kerül megrendezésre. Ha a nyaralást a nap közepére tervezik, akkor egy láthatatlan pasztell árnyalat ideális lenne. Ha valami világosabbat szeretne választani, akkor megengedheti magának, hogy őszibarackot vagy lila ruhát viseljen.

Ha az ünnepség főleg este kerül megrendezésre, a ruházatnak telítettebb színe lehet. A smaragd vagy az ég kék árnyalatai mindig fontosak, és mesterséges fényben nagyon előnyösek. Az arany selyem vagy a sifon mindenkor relevánsnak tekinthető. Ebben a ruhában elegáns és ünnepi lesz. Ha jobban szereted a ruhákat, akkor a virágrajzok ünnepélyes rendezvényre alkalmasak, de jobb, ha a virágok nagyok.

Ábra szerint

Egy nő alakja az egyik fő kritérium, amellyel választani kell a ruha stílusát. Természetesen, ha van egy modell megjelenése, és nincs problémája az ábrával, akkor teljesen tetszőleges stílusra van lehetőség. Az "alma" alakjával rendelkező lányoknak kerülniük kell a szoros illeszkedő sziluetteket és a derékszalaggal rendelkező modelleket. A legjobb az egészben, hogy az ilyen hölgyek az A-vonalú ruhákat vagy a magas derékszögű lehetőségeket illik. A "téglalapú" figuráknak olyan vastag, természetes anyagból készült köpeny ruhákat kell választaniuk, amelyek tökéletesen megtartják alakját.

Az "invertált háromszög" figura egy basszus vagy trapéz alakú sziluettet tartalmaz. Ez segít eltávolítani az ékezetet a széles vállakról és a csípő nőiesebbé teszi. A körte alakú figurák tulajdonosai díszített ujjú ruhákat viselhetnek, amelyek segítenek a helyes irányba összpontosítani és a széles csípő elrejtésére. Ebben az esetben a vágott ruhák is nyernek.

Nadrág felszerelés

Ha szigorú ellenfele vagy bármilyen ruhának, akkor senki sem tiltja meg, hogy menjen el egy esküvőre egy nadrágban. Senki nem beszél szigorú irodai stílusról, itt megengedheti magának egy ruhát, például arany csipkéből. A nadrág-romper szintén alkalmas választás egy esküvői ünnepséghez. Az alsó rész lehet egyenes sziluett vagy lángolt.

cipő

A lábbeli fontos kép a kép kialakulásában. Az esküvő hivatalos ünnepélyes eseménynek számít, így a saroknak jelen kell lennie. De senki sem kényszerít arra, hogy magas kényelmetlenséget viseljen. Lehet, hogy ez egy kis, egyenletes sarok.

Zárt vagy nyitott cipő - válassza ki magát a kép alapján. Ha egy könnyű áramló ruhát visel, akkor a szandálok nagyon relevánsak lesznek. Ne feledje, hogy a zárt cipő harisnya vagy harisnya jelenlétére utal.

Az a tény, hogy egy vendég nyáron esküvőt visel, lásd a következő videót.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok