esküvő

Hálak szavai az esküvőn az anya számára

Hálak szavai az esküvőn az anya számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Hogyan készüljünk fel?
  2. A lányomtól
  3. A fia

Az esküvő nem csak az ifjú, hanem a szüleik számára is ünnep. A menyasszony anyja és a menyasszony anyja külön figyelmet érdemel. Annak érdekében, hogy félretesszük az időt az ünneplésre, és kifejezzük a szeretetüket és hálájukat, a gyermekek természetes tisztelete méltó vágy.

Hogyan készüljünk fel?

Anyámnak az esküvőn a legjobb köszönet lesz a szívből származó őszinte kedves szavaknak. Ez a pillanat nagyon izgalmas. Még a tapasztalt hangszórók is, akik hozzászoktak a nyilvánossághoz, az érzelmeket megragadják, és kiderült, hogy gyűrött. Az improvizáció ajándéka döntő pillanatban elhagyható, ezért fontos előzetesen felkészülni.

Szánjon egy kis időt, hogy nyugdíjba vonuljon, és egyedül legyen magaddal és érzéseiddel az anyáddal. Emlékezzünk gyerekkori vicces eseményekre, olyan helyzetre, ahol az anya tanácsai segítettek vagy segítettek. Nem mindig minden zökkenőmentesen megy a szülők és a gyermekek között. Ezen a napon nem szabad elfelejtenie a sértéseket és követeléseket.

Vázolja fel a szöveget papíron. A kész munkadarabok alapját képezhetjük, de jobb, ha sablonok nélkül dolgozunk. Annak ellenére, hogy nagy számban beszélnek, ez elsősorban anyáknak szól. A pompás, szánalmas kifejezéseket el kell hagyni, kiválasztva a legegyszerűbb meleg szavakat és képeket, amelyek érthetőek a számára.

Válaszd ki a legajánlatosabb szavakat anyádnak: édes, kedves, kedves, szeretett, arany. Tegyük világossá, hogy nincs olyan anya, amely közelebb vagy közelebb van a világhoz.

Többször jegyezze fel a kész szöveget. Mindenesetre készítsen egy csaló lapot, írja le a hálát a nyaraláskártyáról. Egy gyönyörű kiegészítés lesz szép versek. És az énekelt dal a fényes és megható díszítés lesz.

Jó ötlet, hogy bemutassuk a diákok fényképeit a családi albumról.

A lányomtól

Hálásan kifejezve, a lánya elmondhatja a vendégeknek az anyja csodálatos tulajdonságairól és erényeiről, megnevezi a rajta örökölt karaktert, megszerzett készségeket és képességeket, köszönöm, hogy megvédi őt minden szomorúságtól és szomorúságtól. A lágyság és a gyengédség, másrészt a szigorúság és a szigorúság érdekében. Az anya munkája és erőfeszítései, álmatlan éjszakák, jó kívánságok és áldások nem voltak hiábavalók. Minden tehetségnek most ki kell jelentenie magát a családi életben. És a legjobb jutalom az anyának egy adott életért, örömteli gyermekkorért és fényes ifjúságáért a lányának anyasága lesz, aki lehetőséget ad arra, hogy ugyanazt tegye a gyermeke számára.

Anya örömmel hallja, hogy annak ellenére, hogy a házimunkákkal kapcsolatos folyamatos munkák, a munka, a szeretteik gondozása, szép és tehetséges, a felesége és anyja referenciaértéke, a fiatal menyasszony példaképe.

Ügyeljen arra, hogy hangsúlyozzuk, hogy annak ellenére, hogy a férj és az új család egy felnőtt lánya élvonalába került, az anyja támogatása, bölcsessége és élettapasztalata nagyon fontos ebben az életszakaszban, nem kevesebb, mint korábban.

Az őszinte „köszönöm” az, hogy elmondja anyjának, hogy részt vesz a nyaralás előtti bajokban, és felkészíti a menyasszonyot az ünnepségre, az ajándékokra és a pénzügyi támogatásra.

Az esküvő napján a menyasszony megkapja a második anyát - anyja. Nagyon kellemes, hogy a vőlegény édesanyja szerezzen felértékelő szavakat a menyasszonytól, hogy felemelje a fiát. A menyasszony az anyja érdemeiről beszélve és az anyja érdemeinek ismeretében nemcsak a tiszteletet mutatja, hanem megtanulja a jövőbeli rokonokkal való kapcsolatok kiépítését.

A fia

A férfiak gyakran lakonikusak. Itt fontos, hogy megbirkózzon a szorongással, ne csípje és legyen önmagad, tisztán és világosan kifejezze gondolatait, miközben őszinte érzéseket mutat: tisztelettel, elismeréssel és szeretettel.

A fia köszönetét fejezi ki az anyának érzékenységért, gondosságért, megértésért, türelemért és kitartásért, hasznos leckékért és tanácsért. Az a tény, hogy a nehéz felemelkedési pillanatokban az anya vigasztalt, kedves szavakat beszélt, megpróbált bátorítani, és ő tette. Az a tény, hogy néha a gyermek szükségleteit és érdekeit a sajátjuk fölé helyezték. A védő és a családtagok felemeléséhez, és ahhoz, hogy ő most felelősséget vállaljon az új családjáért és gondoskodjon fiatal feleségéről.

Megkérheted a megbocsátást a lázadó hangulatokért és a nem hajlandó engedelmességért. Mi nem történt meg gyermekkorban, és különösen a "nehéz korban". Az erejüket érezve, akik hajlandóak szabadulni magukat az őrizetből, gyakran a fiúk fájdalmas szavukkal bánták anyjukat anélkül, hogy észrevették volna.

Most szívében egy másik nő uralkodik - a felesége. Fontos biztosítani, hogy az anya iránti szeretet még mindig nagy legyen, és a fia mindig támogatja és védi.

Ez az a helyzet, amikor nem kell szégyenkeznie az érzelmeidről, és szabadon engedheted az érzéseket.

Anya vőlegény menyasszony is nem csak mondani egy hálát. Végtére is, mostantól az ő okos és szép egy másik családba megy. Fontos, hogy a vőlegény világossá tegye, hogy az ő védnöksége alatt boldog lesz, jólétben és bőségben él. Nincs ok a riasztásra vagy aggodalomra. Köszönjük a menyasszony szépségét és könnyű elhelyezését. Egy fiatal feleségre vetett imádnivaló pillantással teli szerető jobban kitűnő lesz, mint bármely szó.

A könnyek tengerét eldobva a rituálé egy íjjal, a menyasszonytól és a vőlegénytől, vagy a meleg öleléstől érhető el.

Egy példa az édesanyámnak a lányából az esküvőn megkötött szavaihoz, lásd az alábbi videót.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok