esküvő

Szeptember Esküvő: Kedvező napok, tippek az előkészítéshez és a vezetéshez

Szeptember Esküvő: Kedvező napok, tippek az előkészítéshez és a vezetéshez

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. előnyök
  2. Legjobb napok
  3. jelek
  4. Eredeti ötletek

Sok ifjú házas egy speciálisan esküvői ünnepséget tervez szeptemberre. Ez az ősz kezdete, amikor az idő még meleg, és a természet körül elképesztően szép. Ezért egy szeptemberi esküvő mindig szokatlan, szép és kényelmes. Milyen kedvező napok alkalmasak erre az ünnepségre, és hogyan kell tartani egy őszi esküvőt, hogy egy életre emlékezzenek, ezt a cikket meséljük el.

előnyök

Amikor az ősz elején tervez egy esküvőt, érdemes átgondolni az összes előnyét és hátrányát. A fiataloknak előzetesen gondolkodniuk kell nemcsak az esküvő részleteiről, hanem arról is, hogy előzetesen megvitassák a nászútos utazást. Ezenkívül nagyon fontos, hogy a fő ünnepséghez megfelelő napot válasszunk, mert az ilyen események sikeres napjai ritkán kiesnek. De többet erről később. Az első hónap hónap elején vagy közepén csodálatos időjárás van. Még nem hideg, de nem túl meleg. Az ilyen időjárásban játszott esküvő nagy sikert jelent a fiatalok számára. Ha az időjárás jó, teljesen meg lehet tartani egy ünneplést a friss levegőben.

Egy másik jelentős előny, amit sok menyasszony értékelni fog, az, hogy a nyár végén és az ősz elején már nem létezik ilyen esküvő az esküvői szalonban. Az ilyen üzletek tulajdonosai gyakran engedményeket hirdetnek ki, ruhákat vásárolnak az új gyűjteményekből. Ezért szeptemberben egy esküvő megszervezésével a menyasszony számára egy elegáns ruhát lehet választani, megfizethető áron.

Ilyen időpontokban könnyű lesz megtalálni egy hangulatos éttermet vagy banketttermet. Általában nyáron nehéz megtalálni a tisztességes helyet, de szeptemberben könnyű lesz bérelni a fiataloknak tetsző éttermet. Továbbá a vendégeknek nem kell megtagadniuk a meghívást, mivel az ünnepi szezon véget ért, és mindenki örömmel jön az ünnepségre, hogy gratulálja a fiatalokat.

Ha szeptemberben továbbra is az esküvő előnyeiről beszél, akkor érdemes megjegyezni, hogy az ősz elején lehetőség nyílik egy szép fotózásra a szabadban. A forgatás a városi parkban rendezhető, vagy vidéken, ahol a természet még világosabb és változatosabb. Szeptember is a friss zöldségek és gyümölcsök szezonja, így az ünnepi asztal szép, változatos és nagyon ízletes lesz.

Talán a hiányosságok között csak az időjárás változékonysága azonosítható. De nem számít, hogy a megfelelő helyet választja-e az ünnepléshez, gondoljon át a menyasszony és a vőlegény képére, tegye a kényelmes és meleg ruhákat. A klasszikus kabátban a férfiak számára elég kényelmes lesz, de a nőnek nem mindig könnyű az időjárás szerint szépen öltözni. Ezért a menyasszonynak meg kell választania egy köpenyt az esküvői ruha számára.

Legjobb napok

Minden fiatal pár akar választani magának egy olyan napot, amely boldogságot és pozitív eredményeket hoz. Például a régi időkben úgy ítélték meg, hogy az ünnepséget a hónap második felére választották ki, így az esküvőket hagyományosan a 14. nap után ünnepelték. A modern időkben természetesen szigorúan nem tartanak be ilyen jeleket, és gyakran a hónap elején is neveznek esküvőt. A legfontosabb dolog, hogy válasszon egy megfelelő napot.

Nagyon gyakran a fiatal párok választják szeptember 22-én vagy 23-án. Pontosabban, az őszi egyenlőség napját választják. Mindig azt feltételeztük, hogy ez egy különleges idő. Ez az a nap, ahol biztonságosan elkezdhetsz egy vállalkozást, és szükségszerűen sikerrel lesz koronázva. Természetesen nagyon jó kezdeni egy házassági életet az őszi egyenlőség napján.A nap tele van pozitív energiával, így a házas élet boldog lesz.

Ezen a napon fontos megjegyezni, hogy mindenkinek, különösen az ifjúnak, pozitív hozzáállással kell rendelkeznie. Végtére is, az univerzum minden gondolatot és kívánságot megtesz. Ezért ha boldogságról, jólétről és hosszú házassági életről álmodsz, akkor csak pozitívan kell gondolkodnod, csak a jóról beszélned. Ezen a napon nem lehet negatív.

Emellett a legfontosabb dátumként kiválaszthat egy szokatlan és szép számkombinációt. Például, 2012. 09. 18-án, 19.09.19-én vagy 19.09.09-én. Azt mondják, hogy ezek az időpontok különleges pozitív energiával rendelkeznek, mivel a számokat megismételik. Egy hasonló dátum kiválasztásával a fiatalok megduplázhatják vagy megduplázhatják boldogságukat, szeretetüket és kölcsönös megértésüket.

A házasságkötés megfelelő időpontjának kiválasztása során biztosan figyelembe kell vennie a professzionális asztrológusok véleményét. Nemcsak a számra, hanem a hét napjára is figyelmet fordítanak. Például kedden, szerdán és csütörtökön tartják a házasság legkedvezőtlenebb napjait. Ha az esküvő szombaton kerül megrendezésre, azt jelenti, hogy a házastársak közötti kapcsolat meleg, harmonikus és mérsékelten kemény lesz.

A legsikeresebb napok péntek és vasárnap. Egyébként a Nap védi a vasárnapot, aminek köszönhetően a házasság nagyon boldog és sikeres lesz. A péntek azonban a Vénusz bolygó védelme alatt áll. Ez a bolygó segít minden szerelmesnek megtartani kölcsönös érzéseit.

Fontos figyelmet fordítani a holdnaptárra. Vannak bizonyos holdnapok, amelyek pozitív energiával rendelkeznek, ami kedvezően hat a két szerető egyesülésére. Például az ilyen holdnapok, mint 3, 6, 12, 17, 24 és 27, a legkedvezőbbek. És még egy fontos pont, amelyet érdemes megfontolni a dátum kiválasztásakor. A házasság erős, tartós és boldog lesz, ha bármelyik napot választja. De, hogy megszervezzük az ünneplést a teliholdban, a nap vagy a holdfogyatkozás napján nem érdemes.

jelek

Vannak népi jelek és babonák az őszi esküvőkkel kapcsolatban, amelyek többet érdemes tanulni és modern ifjúságot tanulni. Úgy tartják, hogy ha az ünnepélyes esemény szeptemberben zajlik, akkor egy ilyen házasság boldog és boldog életet hoz a fiatal házastársaknak. Emellett olyan meggyőződés van, hogy a szeptemberi házasság a boldogságot, jólétet, jólétet és kölcsönös megértést hozhatja a házastársak életéhez.

Abban az esetben, ha az esküvő alkalmával egy kis eső lesz, akkor ne aggódj. Ez egy nagyon jó jel. Ez arra utal, hogy a házastársak egész életükben nagy jólétben élnek. Ha a házasság napján mennydörgés, zivatar lesz, akkor a fiatalok között gyakran felmerülnek veszekedések és konfliktusok. Nem túl jó, ha az időjárás túl szeles az esküvő alatt. Ez arra utal, hogy a fiatal házastárs vagy a házastárs túl szeles lesz, és talán a családi életben gyakori árulások lesznek.

Ha nagyon hideg az esküvő napján, és még a hó is esik, ez a jel azt jelenti, hogy a fiatal házastársak szép és egészséges gyermekekkel rendelkeznek. Azt is sugallja, hogy a házastársak élvezetes családi életet élveznek veszekedések és nyomorúságok nélkül. Ezen kívül van olyan jel, hogy ne csak szeptemberben, hanem az év bármely más időpontjában is meg kell hallgatnia. Nem adhatsz esküvőt adósságban, különben a házastárs egész életében pénzügyi nehézségeket tapasztal.

Eredeti ötletek

Ha az ősz elején megünnepel egy esküvői ünnepséget, gondolkodni kell arról, hogyan kell megszervezni a nyaralást, mely színséma a legmegfelelőbb egy ilyen rendezvényre, milyen ruhákat válasszon, stb. Például őszi levelek formájában. Meghívásokat is meg lehet díszíteni az esőcseppek eredeti rajzaival stb.

A helyiség, ahol az ünnepség megrendezésre kerül, az ősszel kapcsolatos színekkel is díszíthető. Kiválaszthatja például az arany, narancssárga, sárga, piros vagy bordó árnyalatokat. Ne feledje, hogy a kiválasztott színeket egymással kell kombinálni. Ezenkívül próbálja meg tartani a színeket nemcsak fényes, hanem meleg színeket is, és ez segít abban, hogy egyedi kényelmet biztosítson. Eredeti ékszerekként előnyben részesítheti az őszi leveleket, amelyek tökéletesen helyettesíthetik a mesterséges virágokat vagy a léggömböket.

Nagyon szép és eredeti lesz, ha minden asztalon élő őszi virágok lesznek, amelyeket minden vendég szeret. Győződjön meg róla, hogy részt vesz a fényes őszi gyümölcsökben. Ezen kívül rendelhetünk szokatlan és eredeti figurákat és egész zöldség- és gyümölcsösszetételeket, amelyek a faragás stílusában készülnek. Ne felejtsük el, hogy az esküvőn egy fotózónának kell lennie, ahol minden vendég szép, emlékezetes fotót készíthet. Természetesen a designnak az őszi stílusban kell lennie.

Ami a nászútot illeti, az ősz kezdete egy nagyszerű alkalom, hogy meleg országba menjen. Az ifjú választása hatalmas. Igaz, nem mindenki engedheti meg magának, hogy tengerentúli országokba utazzon. Ebben az esetben választhat egy ország nyugdíjat. A fényes természet, a tiszta levegő és a nagy időjárás ebben az időszakban kivétel nélkül mindenkit felkér.

A szeptemberi esküvőn lásd az alábbi videót.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok