Ruha stílusok és modellek

Mit kell viselni rövid ruhával?

Mit kell viselni rövid ruhával?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. üzleti
  2. mindennapi
  3. koktél
  4. Teljes szoknya
  5. Ruha tunika
  6. nyár
  7. Mit kell viselni télen
  8. Milyen cipőt kell viselni
  9. felsőruházat

Vásároljon egy rövid ruhát, nem probléma. A lényeg az, hogy helyesen válasszon további szekrényelemeket.

üzleti

Az irodai dolgozók számára a ruházat kiválasztása a ruházati kódra korlátozódik, ami nem teszi lehetővé túl rövid ruhák viselését. De egy kicsit a térd felett - megengedett ruha hossza. Egy egyszerű modell kiegészíthető kifejező kézitáskával, sálral és szép szivattyúval.

A ruhát vagy diszkrét kardigánt mindig választhatja.

mindennapi

A kísérletek mezője akkor jelenik meg, amikor egy alkalmi séta vagy barátokkal való találkozás képét képezi. Próbáljon meg egy rövid ruhát viselni egy inget. Hirtelen érdekes, szabad és enyhén könnyû módon sikerül.

koktél

Egy koktélparti számára egy rövid ruhát tartalmazó képeket válogathat. Könnyű úton járhat, és kiválaszthatja a Coco Chanel ruhát, amely még nincs szükség hozzáadásra.

A szerény nyakkivágás és az ujjak hiánya jól illeszkedik egy rövid kabáthoz, amely a színek együttesévé válik, vagy kontrasztos elemként szolgálhat.

Egy másik sikeres kép egy klasszikus rövid fizetésből és egy hosszú kardigánból áll, amely feltűnően körvonalazza a test vonalát és elrejti az ábrán látható negatív pillanatokat.

Sok tervező azt javasolja, hogy egy rövid ruhát viseljen öv vagy öv. Tökéletes kezek rejtve lehetnek a ruha mögött viselt könnyű blúz.

Teljes szoknya

A bolyhos ruha a cipők gondos kiválasztását igényli. Győződjön meg róla, hogy van egy sarok, akár cipő, akár szandál. elegancia - Ez egy követelmény, hogy a cipő egy rövid szoknya alatt, egy teljes szoknya alatt álljon.

Az ékszereknek minimális mennyiségben kell lenniük. Elegendő lesz a láncok és a fülbevalók.

Egy másik tartozék, amely egyaránt kiegészítheti a képet és elronthatja azt egy kézitáska.

Tökéletes a buja ruhában - Ez egy hosszúkás tengelykapcsoló.

A felsőruházatnak folytatódnia kell a vonalaknak és a stílusnak, amely a ruha tetejét adja.

Ruha tunika

A ruhák, tunikák iránti igény, amely alatt harisnyát, farmert vagy nadrágot visel, aktívan növekszik. Ilyen kép szerint a csizma vagy csizma.

nyár

Nyári rövid ruha - elég univerzális dolog, amelynek karakterét további elemek adják.

A nyakörv egy rövid világos ruhát alakít ki egy üzleti ruhába. A Guipure romantikus dzseki estélyi ruhát készít egy egyszerű ruhából. Megengedett, hogy kifejezetten jelmez ékszereket helyezzenek el egy ilyen ruhában.

A nagy textilanyagból készült zsákok könnyű ruhával fognak kinézni. A cipőnek olyan könnyűnek és egyszerűnek kell lennie, mint maga a ruha. Ezért hagyja, hogy a szandál alacsony sebességgel és ékekkel, görög szandálok kerüljenek a szekrénybe. Még egy országos üdülésen is nyári ruhát viselhet.

Mit kell viselni télen

Ne felejtsük el, hogy télen nőies ruhák térdhosszúak. Ezek a ruhák jól néznek ki rövid kabátokkal, kabátokkal és kabátokkal, és természetesen szőrme termékekkel, amelyek bármilyen képet fel tudnak győzni.

A szőrmék kiválasztása esetén ne felejtsük el a derékot, amelyet meg kell osztani egy övre. A csizma vagy a cipő választéka hatalmas, ebben az ügyben az ízlés és az elegancia érzésére támaszkodhat. A tilalom alatt csak csizma, harisnya van.

De a harisnyákat tudatosabban és óvatosabban kell kiválasztani.Nem szabad megvilágosodni, túl világosnak lenniük, de lehetnek könnyűek és képeik.

Milyen cipőt kell viselni

A közepes vagy magas sarkú cipők és szandálok határozottan alkalmasak egy rövid ruhára. A cipő színének meg kell egyeznie a ruhával, vagy ugyanolyan színűnek kell lennie.

A cipők segítségével kontrasztok létrehozásának képessége jelen van, de a színek kombinációját gondosan mérlegelni kell (piros, fekete, kék, sárga, rózsaszín, narancs). Ez a lehetőség egy gálaeseményen vagy akár az irodában is jól néz ki.

A mindennapi életben érdemes egyszerű cipőt viselni A lehetséges lehetőségek közül még cipők és cipők is vannak.

felsőruházat

Pulóverek, kardigánok, dzsekik, szőrme kabátok, kabátok - mindezt rövid ruhákkal lehet viselni. A kötött ruha alatt egy hosszú felsőruházatra van szükség, egy egyenes mini ruha alatt rövid ruhát vehet fel.

Ezekkel az egyszerű tippekkel minden képe a megfelelő stílus és tömör ízlés példája lesz.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok