Ruha stílusok és modellek

Öltöztesd fel félig napos szoknyát - a képen kígyózó jegyzetek

Öltöztesd fel félig napos szoknyát - a képen kígyózó jegyzetek

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Ki alkalmas?
 3. Mit kell viselni?

A modern lányok hihetetlenül szerencsések, mert hozzáférést biztosítunk a ruházat és a divat terén szerzett minden tudáshoz és tapasztalathoz, amelyet őseink több ezer éve felhalmoztak. Rendelkezésre áll a varráshoz, a divat magazinokhoz, üzletekhez és stúdiókhoz tartozó anyagok és eszközök nagy választéka. Ezért a mai divat olyan változatos: a valóságban bármilyen fantáziát, bármilyen szokatlan ruhát le tudunk fordítani. Szinte minden évszakban a divattervezők visszahívják a távoli múlt trendjeit és új életet adnak nekik. A mai cikkben egy félig napos ruhát beszélünk szoknyával - egy ruha, amelyet nemes hölgyek viselnek a középkori Európában.

Jellemzők

A félig napos szoknya a nap szoknya közeli hozzátartozója. Ami az utolsónak tűnik, valószínűleg mindenki számára ismert: egy bolyhos szoknya, egy körből egyetlen szövetből készült. A szoknya-napban általában nincs oldalvarrás, nincs vágás, nincs cipzár. Leggyakrabban ez a ruha leválasztható derékkal.

A félig napos szoknya nagyon hasonlít rá, de kevésbé bolyhos, mivel félkör alakú anyagból varrott. Ennek megfelelően egy ilyen szoknya mindig legalább egy varrattal rendelkezik. A kivétel a szagú modellek: általában zökkenőmentesek.

A félig napos szoknyával rendelkező ruhák bármilyen hosszúságúak lehetnek: vannak modellek a padlón, midi és nagyon rövid ruhák. A mai legnépszerűbb modellek közepes hosszúságúak, sűrű testtel, félköríves nyakkivágással és hosszú ujjúakkal. Az ilyen retro stílusú ruhák nagyon aranyosak és romantikusak. Sűrű szövetekből vannak varrva, amelyek jól megtartják alakjukat.

A félig napos szoknyával rendelkező ruhák meglehetősen diszkrét ruhát jelentenek, annak ellenére, hogy a vésett szoknya a képhez némi képet ad. Egy ilyen ruha szinte mindenhol megfelelő lenne. Ebben biztonságosan tanulhat, dolgozhat, színházba, étterembe vagy baráti összejövetelre mehet.

Ki alkalmas?

A szoknyás félig napos ruha nagyon sikeres modell, amely megfelel a különböző testtípusoknak. A sűrű testrész és a lángolt aljzatnak köszönhetően a ruha nagyon nagy arányban alakítja az ábrát.

A karcsú lányok olyan ruhában fognak kinézni, mint a finom virágok. De a fiatal hölgyek, akik étvágygerjesztő formákkal büszkélkedhetnek, ne féljenek ilyen sziluetttől. A zárt felső rész a vállak és a karok teljességét maszkolja, de nem rejti el a csodálatos mellkasot. Tágas csípő elrejti a teljes szoknyát.

Ez a ruha tökéletesen segít elrejteni az alábbi tökéletlenségeket:

 • Ha a gyomrát problémás zónának tekinti, akkor egy félig napos ruha szoknyával sikeresen elrejti ezt a hibát. A tetején lévő sűrű anyag nem illeszkedik a dudorokhoz, és egy bolyhos szoknya, amely egy üregre ültetett, eltereli a figyelmet a derékvonalról.
 • Ha kövér lábad van, akkor jobb, ha egy ruhát választunk, amelynek szoknya nem a térd közepe. Egy ilyen modell képes kiegyensúlyozni a nehéz fenéket, különösen magas sarkú cipő jelenlétében.
 • Egy másik probléma, hogy a félig szoknya segít abban, hogy a csípő túl keskeny legyen (a „téglalap” típusú lányoknak jellemző). A lángolt szoknya megnöveli a derék és a csípő közötti különbséget, így a figura az ápolt ideális.

Mit kell viselni?

ruházat

Egy félig napos ruha szoknya lesz a gardrób egyik alapelemévé, amely alapján különböző eredeti képeket hozhat létre. Ez jól kombinálható egy dzseki üzleti stílusban, és egy farmer mellénygel. Hűvös időben viseljen esőkabátot vagy bőrkabátot.

cipő

Bármely ruha harmonikusabban néz ki a cipővel a saroknál és a "fél nap" - nem kivétel. Klasszikus cipők vagy kecses szandálok - ez a felszerelés legjobb kísérete. Az elegáns, magas sarkú csizma ugyanolyan jó lesz. A modern divat lehetővé teszi a női ruhák és a cipők vagy a nehéz csizmák kombinációját - a stílusos kísérlet szerelmesei biztosan tetszeni fognak.

tartozékok

A szoknyás, félig napos ruha jól illeszkedik a múlt század 50-es és 60-as évek stílusában kialakított különféle kiegészítőkhöz: kis kerek kézitáskák, rövid fogantyúval, nagy napszemüvegekkel, fényes kesztyűvel, íjakkal, stb. Gyakran lányok viselnek ilyen ruhákat bőrszíjjal a derék körül.

díszítés

A félig napos ruha szoknya nem igényel nagy mennyiségű ékszert, csak egy fényes, fülbemászó részlet elegendő, például egy hatalmas gyöngy nyaklánc, egy nagy kőből álló gyűrű vagy szokatlan alakú fülbevaló.

Comments
 1. Alexander
  25.02.2016

  Szeretem a ruhákat ilyen szoknyákkal! A flare a nőiséghez hozzáteszi a nőiséget, a csípő kerekebbé teszi.

 2. Olya
  22.02.2016

  Milyen szép piros ruha Dita Von Teese!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok