Esti ruhák

Candid Stars Estélyi ruhák

Candid Stars Estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Az engedélyezett határon
 2. Frank és divatos
 3. Mi a legjobb viselni?

Egy gyönyörű lány szexi estélyi ruhában igazi ünnep a férfiaknak. Az emberiség gyönyörű női fele számára ez egy erotikus felszerelés, amely hozzájárul a belső szexualitás, a szenvedély felszabadításához. A lányok szeretik a férfiakat, felkeltették csodálatukat, és megragadják magukat a csodálatos pillantásokon. Kétségtelen, hogy megkapják, amit akarnak, ha nem lépik át a szexualitás vonalát, és nem jelennek meg vulgáris módon.

Az engedélyezett határon

Ha a ruhák feltárásáról beszélünk, akkor egy kis ruhadarabból álló ruhát jelent, alig rejtve a meztelenséget, és hatékonyan hangsúlyozza a test görbéit.

A lánynak szexinek kell lennie, de nem számít, és ehhez el kell rejtenie a test nagy részét. Például a zárt ruházat kiemelése a padlóra mély nyakkivágás lesz, a rövid modelleknek zárt felsőnek kell lenniük. Az áttetsző betétek erősebbé teszik a férfiak képzeletét, mint a varázsait.

A lányok, "a botot hajlítva", a túlzottan felfedő ruhákban "molyoknak" tűnnek, de egy ilyen dolog nem megengedett. Ezért ne csábító kép készítése, hanem minden alkalomra alkalmas.

A mérsékelt partira a frank estélyi ruha nagyon jól illeszkedik, ha elcsábít és meghökkent az ember. De egy jól megépített figurának és a szükséges körkörösségnek egyszerűen szükségszerű. És akkor a csábító ruhában való megjelenésének hatása olyan lesz, mint a tűzijáték.

Frank és divatos

A Dolce Gabana, Chanel, Roberto Cavalli, Zuhair Murad, Jean Paul Gaultier és más, világszerte lelkesedéssel rendelkező világbajnokok estélyi ruhákat hoznak létre, amelyek nem hagyják el a képzeletet.

Ennek oka a golivudskih csillagok "meztelen ruhákra" való szeretete. És a vörös szőnyegen viselik, akik hozzá kívánnak járulni népszerűségükhöz, vagy kiemelni a fiatalokat, hogy segítsék kedvenc tervezőjüket, hogy előbbre vagy bosszankodjanak a korábbi srácra.

Tekintsük meg a vörös szőnyegen a divattervezői csillagok leghangosabb és legdrágább ruháit.

Candid mini

Csak Jane Birkin tudta 1969-ben kijelenteni a "Szlogen" film premierjét egy ultra rövid, fekete ruhában, amely egyértelműen alsónemű hiányt mutatott. Mintha a kritikusok nem neveznék botrányos megjelenésüknek, de mégis ez volt az a trükk, amely az idő divatbemutatójává tette.

Ma őszinte átlátható mini is divatban van. A különleges modellek egy rövid dekoltázissal vagy nagyon vékony csipkéből származó rövid modellekkel egészülnek ki.

Ruhák vászon nélkül

A közelmúltban az erotikus estek és még az alkalmi ruhák alsóneműk nélkül is divatosak lettek a csillagok között. A méltatlan divat trend már nem annyira megdöbbentő a nyilvánosság számára, de bizonyos esetekben még mindig botrány oka.

Mély nyakvonal

Nyílt hátsó és gyönyörű testtartás vonzza a férfiak kinézetét, és sokáig izgatja a képzeletet. Az ellenkező hatás az estélyi ruha volt, amelyben a nyakvonal részlegesen kinyitotta a fenéket.

Akinek sikerült megkérdeznie a kritikusokat, így Keira Knightley. A ruhája egy hosszú szoknyában és a mellkason csavart szövetből állt. Valaki nevezte a ruhát a színésznő vékony alakjában, mások összehasonlították ezt a képet a görög istennővel vagy egy római szoborral.Bármi is volt, de Kira valószínűleg örült a képének és a nyilvánosság reakciójának, mert a színésznő hasonló őszibarack színű ruhát viselt egy másik társadalmi eseményre.

Csipke boom

Ha őszinteség van, szükségszerűen csipke van. Ez a szövet hozta létre a szexi estélyi ruhák létrehozásának divatát. A ruha szokásos kivágása nem tűnik nagyon érdekesnek, de ha csipkével fátyol, akkor azonnal megjelenik a rejtély légköre.

Ilyen megoldás lehet a test legérdekesebb és pikánsabb részén, amely rejtettnek tűnik, de még mindig kissé látható. Az Erotikus csipke ruhák a legnagyobb márkákat hozzák létre, többek között Valentino, Dior és MacDonald. A hatás fokozódik, ha a tervezőnek sikerült az ellentétes színek érdekes kombinációit megtestesítenie.

Natalya Vodianova egymás után kétszer megdöbbentette a közönséget, és túlságosan felfedezett ruhákat. Az első alkalom, amikor a francia magazin évfordulóján történt, amikor a modell egy fekete hosszú ruhában jelent meg Givenchy-től. Az átlátszó szövet csak néhány helyen díszített nagy fekete csipke mintával. Natalya kritikusan válaszolt a kritikára - a második félnél is átlátszó ruhában, de már fehérben is megjelent.

Kim Kardashian tökéletes figurát viselt, ami egy homokóra alakjához hasonlított, csábító és legnyilvánvalóbb Cavalli ruhában. A szép formák csak strasszokkal és fehér csipkével foglalkoztak.

A vonat fehér tollakkal díszített. Ezt a ruhát nevezhetjük példaként arra, hogy a szexualitást és az ártatlanságot az ártatlanság és a jó ízlés kombinálhatja.

Átlátszó szövetből

Ez nagyon nehéz bárki számára választani magának egy estélyi ruhát, így a világcsillagok számára. Szükséges az is, hogy megcsodálják a nyilvánosságot, és ne csak a szép séta a vörös szőnyegen. Szóval jól választják magukat, nagyon őszinte ruhák.

Például Kristen Stewart, amint megjelent egy zuhairi ruhában Murad, azonnal felhívta a figyelmet azokra a fotósokra, akik a színésznő minden mozgását elkapták. Nemcsak csipkéből és sifonból készült, hanem teljesen utánozta a bőrt, egybeesett vele egy tandembe.

A Kate Moss tökéletes választékot szerzett az őszinte ruhák kiválasztásában. Egy átlátszó barna ruhában jelenik meg, fehér borsó, majd egy csillogó ruhában. Lehet, hogy a modell nem visel különlegesen alsóneműt ilyen őszinte ruhákhoz, és talán teljesen elfelejti az ilyen elemek létezését a szekrényben. Nem bántotta volna, hogy párhuzamot kössön a ruháinak és a rendezvény természetének mértéke között. Mivel a fehérborsó átlátszó ruhája nem tetszett a török ​​kritikusoknak.

Rihanna arra kényszerült, hogy egy több milliárd dolláros nyilvánosságot lélegezzen, aki a CDFA-tól megnézte a díjátadó ünnepséget. Amíg Adam Selman és Mel Ottenberg ruhájából felállt a jelenetre, amelyet egy vékony, teljesen átlátszó szövetből és több millió Swarovski kristályból készítettek, a közönség a lehető legnagyobb mértékben megpróbálta figyelembe venni az énekes varázsait. A fényszórókban Rihanna teljesen meztelenül tűnt.

Beyonce nagyon jó választás volt. Úgy tűnik, ugyanolyan őszinte, de nem vulgáris, mérsékelten szexi, egy finom vonal betartásával. A kövek alkalmazása a megfelelő helyen és a szükséges mennyiségben volt.

Az átlátszó ruhák modelljei a legkülönfélébbek: rövidek, a padlóhoz, az egyik vállhoz, drapériákhoz és csipkékhez, felszerelve és lángolták. Az intim helyeket általában flitterekkel, hímzéssel, Swarovski kristályokkal díszítik.

Vászon stílusban

Senki nem várt ilyen bátorságot Irina Shayktől. A ruhája, bár klasszikus fekete színű volt, és a hossza elérte a maxi jelet, de még mindig elég őszinteség volt benne.Átlátszó, feszes fűző, gyöngyök és flitterek, amelyek csak a test legérzékenyebb területein voltak jelen - mindez arra késztette a kritikusokat, hogy összehasonlítsák ruháját ruhával vagy hálóingettel. Vagy talán csak az irigység, hogy szabályozza az embereket?

És ez nem Irina utolsó őszinte képe.

Rosie Huntington-Whiteley ilyen őszinte ruhát választott magának, hogy rajongói láthatták a tökéletes alakot a szépségében és a legkisebb részletekben. A helyszínen a sifon helyett keskeny szövetcsík váltotta fel, ami harmóniát teremtett a képpel, és nem engedte, hogy a ruha vulgáris legyen.

És így vonzóan és helyileg is meglehetősen kiderült. Cannes-ban a modell belépett a sétányba egy fekete ruhában, egy nyitott nyüzsgővel és egy magas résszel, amelyen keresztül látható volt a csípő selymes bőr. Bár a nyitott bustier eleme néhány évvel ezelőtt népszerű volt, a lány számára nagyon fontosnak tűnt.

Naomi Campbell még túl korai ahhoz, hogy lemondjon róla, ő nem fogja lemondani a vezetésről, az igazság és a harmónia terén. Burberry ruhája a Met Gála legszebb volt, sőt „aranynak” is nevezték. Kifinomult vágás, megfelelő nyakkivágás, jól elhelyezett elemek átlátszó szöveten és elegáns toll, fekete tollakból hajtva.

Mi a legjobb viselni?

Az ismert márkák számos ajánlást tartalmaznak arról, hogy őszinte és szexi ruhákat kell viselni egy esti megjelenéshez. A kiváló minőségű atlaszból készült, vagy akár a guipure-ből készült bolerók nem lesznek feleslegesek.

A cipő sokkal több figyelmet érdemel, amelynek rossz választása elronthatja az egész képet. Szexi ruhát választva, felejtsd el a cipő nélkül. Nincs balettcipő és mokaszin. Ha szandál, akkor csak egy sarokkal. Még az ék is nem különösebben üdvözlendő ebben a ruhában.

Figyeljen nagyobb figyelmet a cipőre, amelynek zoknit lekerekített formájú - választani lehet és meg is kell választani. Nem szükséges egy magas sarkot választani, amelyen csak állni fog, és semmi több. Legyen alacsony, de tömör és tiszta. A miniatűr ruha nem illeszkedik a cipőkre.

Az ékszereket nem szabad túlságosan elhúzni, hogy ne árnyékolják a szexualitást, ami a kép fő eleme. Egy vagy két kis díszítés elegendő lesz. És az utolsó érintés egy kis tengelykapcsoló. Nos, ez minden - készen áll, hogy meghódítsa a világot, és vele együtt embereket.

Egy őszinte estélyi ruhát választva ne feledje, hogy egy ilyen ruházat olyan, mint egy képkeret - anélkül, hogy bármilyen módon lenne, de még mindig a műalkotás a fő elem. Ebben az összefüggésben te vagy. Légy őszinte és divatos - a tökéletes kombináció egy bátor lánynak.

Comments
 1. Julia
  15.12.2015

  A legszebb ruhák a csipkével!

 2. Anna
  23.11.2015

  Ruhák Irina Shayk legszebb.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok