Esti ruhák

Térd hossza estélyi ruha

Térd hossza estélyi ruha

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. előnyök
 2. Tippek a kiválasztáshoz
 3. Népszerű stílusok és modellek
 4. A felsőruházat kiválasztása a midi ruha alatt
 5. tartozékok
 6. cipő
 7. Csillagok és midi

A tökéletes estélyi ruha egy midi ruha. Miután a szekrényben klasszikus lehetőség van, feltételezhetjük, hogy van egy tartalék verziója az ünnepi képről.

előnyök

A közepes hosszúságú estélyi ruha egyetemesnek tekinthető:

 • Őket bármely korú, épített és testtípusú nők választhatják. A fő feladat a megfelelő stílus kiválasztása;
 • kifinomult felszerelés, eleganciával, érzékenységgel és képességgel, hogy sikeresen hangsúlyozza a tulajdonos női oldalát;
 • nincs szükség a térdre viselt ruhára - mindenfajta ünneplés megfelelő: vállalati párt, üzleti találkozó vagy dátum.

A midi estélyi ruhát népszerű rejtély a tökéletes, tökéletesen illeszkedő hosszúságban rejlik. Ha a térdek csupaszok lennének, a szépség és a vulgaritás közötti vonal megszakadna. A megnövekedett hosszúsággal lehetetlen lesz szép lábak és kifinomult alakok bemutatása. És csak a midi hossza az "arany átlag".

Tippek a kiválasztáshoz

Vannak olyan egyszerű tippek, amelyek hasznosak lesznek midi hosszúságú ruha kiválasztásakor.

hossz

A ruha hosszát óvatosan kell kiválasztani, a válogató itt nem fáj, de csak a kezébe kerül. Három további elfogadható lehetőség van:

 • kissé a térd alatt;
 • a láb közepén;
 • valamivel a boka szintje felett.

A ruha hosszában fellépő hibák elrontják az egész képet, megteszik az alakot, és a lábak tele vannak.

növekedés

A növekedés nem igazán számít annak a vágynak a felismerésében, hogy a gardróbban legyen midi ruha. Egy ilyen ruhában jó lesz a magas lányoknak, de rövid hölgyek számára is ilyen ruhában ragyoghat. Csak ne felejtsd el a ruha és a cipő optimális hosszát.

A ruha hosszának növelésével és a sarokcsökkentésével vizuálisan lerövidítheti a magasságát. Magas lányok esetében ez a szabály segíthet miniatűr kép kialakításában.

modell

A választani kívánt midi ruha modellje nem jelent problémát, mert a rendelkezésre álló felszerelésválaszték hatalmas és változatos.

Az utolsó kérdés az, hogy maradjon meg és vizsgálja meg részletesen az esti midi ruhák elérhető lehetőségeit.

Népszerű stílusok és modellek

Új megjelenési stílus

A modern esti divatban különleges helyet kap az 50-es évek „új megjelenése” stílusa. A bolyhos szoknyák és a derekát körülvevő tiszta vonalak felismerhetők. Jelen van a Marchesa, Georges Hobeika és Zuhair Murad gyűjteményeiben.

Ezt a stílust az arany hímzéssel, légi mintákkal, ragyogó díszítéssel és ragyogó díszítéssel díszített szatén ruha tartalmazza.

Ruhák vászon stílusban

Az esti divatos fehérnemű stílusa azonnal felrobbant. A divatos nőknek tetszett, és még a csillagok is megjelentek a társadalmi eseményeken, midi hosszúságú kombinált ruhákban.

A stílusos ruhák jó anyaga a legvékonyabb selyem, melyet tollakkal és csipkékkel lehet díszíteni. Aktuálisak a rózsaszín és fehér színek finom árnyalatai, amelyek kitöltötték Nina Ricci gyűjteményét. A Zac Posen fekete és piros modelljei képesek a kép intrigájára.

Köpeny ruha

A szigorú rendezvényre, ahol kifogástalan ízléssel is meg akarja ragyogni, illessze be a térdhosszú szoknyával ellátott köpenyruhát. A kép sima konzervativizmusa segíti a kiegészítőket és a befejezéseket.

A modellek megválasztása meglehetősen nagy. Ez egy elegáns, mérsékelten szigorú és csak enyhén konzervatív csipke ruha, és egy szokatlan mintázatú, textúrázott vastag anyagú ruha.

Valentin Yudashkin a hússzínű szövetet alapul véve, és flitterekkel díszíti.

A Dolce & Gabbana tervezői másképp fogalmazták meg, hogyan kell kinéznie a midi köpenynek, így fényes bőrbőrből készültek. De a Miu Miu márka meghaladta az összeset - midi ruháikat több ezer többszínű flitterrel hozták létre, amelyekből zseniális képek keletkeztek.

Kis fekete ruha

Mindannyian tudjuk a női szekrény kötelező elemeiről - egy kis fekete ruhát, amely enyhén térdel. Ez egy univerzális lehetőség, amely a szükséges kiegészítőket a tartozékok és ékszerek miatt adhatja meg.

Ebben a ruhában az üzleti nő szigorúan, romantikus természetűnek fog kinézni - modern és még enyhébb is.

csipkés

A csipkék mindig a romantika, az édesség és a rejtély. Ezek a ruhák a nap bármely szakában, bármely helyen és bármely lányban relevánsak. Ez a szín megváltoztatható - délután hagyja, hogy a ruha világos legyen, és este - sötét vagy akár fekete.

Ujjal

E estélyi ruha relevanciája nem tűnik el az év folyamán. A hideg időszakban a tervezők nagyszámú kötött mintázatot és kötött ruhát kínálnak, és nyáron könnyű ruhák maradnak a tágas szövetekből. Meglepő módon az alakzat alakja az ujjak alakja.

rojtos

A 20-as években népszerű volt a modern divat. A midi estélyi ruha fő eleme bérletessé vált. A Marchesa márka teljes gyűjteményt szentelt ennek a dekorációnak. Mintákat hoztak létre a szegélyből, egyes modellek a ruhát a teljes hosszában lefedték, és valahol majdnem a padlóra esett.

Csupasz váll

A nyitott vállú ruha nagyon sikeres stílusa egy teljes szoknyával ellátott fűzőrúd, vagy fordítva - egy felszerelt.

A felsőruházat kiválasztása a midi ruha alatt

Az esti midi ruha felsőruházatának kiválasztásakor a fő szabály a megfelelő arány betartása. Számos lehetőség van:

 • egy hosszú köpenyt, amely lefedi a szoknyát;
 • egy hosszú kabát nem rövidebb, mint egy ruha;
 • rövid kabát vagy kabát;
 • kabát, rövid kabát vagy mellény.

tartozékok

A ruha kiegészítőkre van szükség, de kiválasztásuk során szigorúan be kell tartani az intézkedéseket. Óvatosan ellenőrizze a ruháját. Ha önmagában fényes és kifejező, például tollaslabdák vagy szegélyek, akkor kiegészítők nélkül is megteheti.

A szerény, fekete ruhát illetően szép fülbevalókat, gyöngyöket vagy más tömör ékszert választhat.

Ha nem biztos a tartozékok relevanciájában és kombinációjában, akkor mindig bizonyos szabályokat fogadhat el:

 • a ruhák és kiegészítők minden színét a lány színtípusának megfelelően választják ki;
 • Az univerzális cipők klasszikus cipők, amelyek minden stílushoz illeszkednek;
 • a cipő színe megismételheti a ruha színét, vagy ellentétben állhat egy egyszerű, egyszínű ruhával;
 • a tengelykapcsoló fényesebb lehet, mint egy ruha, de összhangban kell lennie a cipőkkel;
 • Egy egyszerű ruha lehetővé teszi a hatalmas ékszerek kiválasztását.

cipő

A cipő, vagy inkább a sarok magassága a nő magasságától függ. A közepes és alacsony növekedés a cipő kiválasztását igényli - ez lehet a boka csizma, cipő vagy félcipő. Az utolsó cipőt nem szabad lefedni a ruha szegélyével.

A magas lányok gyakran kicsit kisebbnek akarnak kinézni, mert jó lesz a cipők felvenni a sarok nélkül.

Csillagok és midi

Minden csillag hölgy szó szerint dobogott a midi ruhákra. Ennek a ruházatnak a sokoldalúsága sok hollywoodi filmsztárra hívta fel a figyelmet, így nem hagyott ki alkalmat arra, hogy ismét megmutassák az ideális formáikat, a karcsú lábakat és a csábító testgörbéket.

Comments
 1. Bogdan
  22.02.2016

  Nem tévedek, ha azt mondanám, hogy az estélyi ruhákat az irodai ruhákhoz hasonlóan a klasszikus stílusú üzleti öltönyökkel párosíthatjuk?

 2. Alena
  07.01.2016

  A térdem erősek. és a borjak szépek, így a midi hosszú ruhák tökéletesek számomra!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok