Esküvői ruhák

Hogyan csipke egy fűzőt egy esküvői ruha?

Hogyan csipke egy fűzőt egy esküvői ruha?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Problémák, amelyek felmerülhetnek
 2. A fűző típusai
 3. A kötés szakaszai
 4. tippek

Fűző, esküvői ruha képes egy igazi hercegnővé tenni tökéletes figurával. A fűzőkötésnek az a lényege lesz, hogy a ruha egész öltözködési folyamata lesz.

Ha a fűző helyesen van fűzve, akkor a menyasszony megjelenése csak tökéletes lesz. Ehhez nagy sűrűségű és kis vastagságú szalagok, selyem csipkék vagy szatén szalagok használatosak. Gyakran a ruha megvásárlásának időpontjában gyakran megjelenik a ruha viselésének helyes módja. Ha az esküvő előtti erőfeszítések az ilyen kérdések elmulasztásához vezetnek, kövesse tanácsunkat, és a menyasszonyi ruha fűzője megfelelően megkötődik.

Problémák, amelyek felmerülhetnek

A helytelenül megkötött esküvői ruha az ünnepség alatt mindig lecsúszik. De nem csak egy rossz fűzőkötés lehet probléma. A menyasszony nehézségekbe ütközhet, ha megvásárol egy olyan ruhát, amely nem saját méretű. Annak érdekében, hogy a ruházat ne legyen túl széles, a vásárlási időpontban a fűzőt amennyire csak lehet, meg kell húzni, és meg kell próbálnia az ujját a kötés alatt tartani. Ha az ujj átmegy, akkor ez azt jelenti, hogy a ruha nagyszerű.

Ha úgy találja, hogy a ruha széles, a vásárlás után elkerülhetetlenül ruhát készít. Ha a fűző nem változtatható meg, add hozzá a hevederet.

A fűző típusai

Az esküvői ruha fűzőjén található:

 1. Hurok. A zsinórt a zsinór alatt csavarják be. Az ilyen fűzőmodellek gyakran cipzárral vannak felszerelve.
 2. Lyukak. Egy karakterlánc is átkerül rajtuk. "Villám" ezekben a fűzőkben hiányzik, de általában van egy szövetbélés, amely lehetővé teszi egy vagy két méret hozzáadását.
 3. Nagy hurkok. Úgy tervezték, hogy széles szalaggal kössenek.

A kötés szakaszai

Bármilyen típusú fűző esetében a csipke technika hasonló lesz. A folyamat a következő lépéseket tartalmazza.

A menyasszonyi ruha elhelyezése

Ha a szalonban való felszerelés idején a lány először a cipőjét és a petticoátot helyezi, akkor az ünneplés napján, amikor a frizura készen áll, kezdje el a ruhát a lábakon keresztül, majd a petticoatot. Továbbá, a cipzár jelenlétében a fűzőn meg kell erősítenie. Ha azonban a cipzár felét a végpontok felé közeledik, először húzza meg a kötést, és csak akkor rögzítse a cipzárat.

Csipke vagy szalag felvétele a fűzőbe

Először a felső hurkot kell csavart, és húzza meg a vezetéket úgy, hogy a végek hossza egyenlő legyen. Szóval lefelé haladunk, és áthaladunk minden lyukon vagy hurkon.

A fűző meghúzása

 • Az egyik kezével tartva a vezeték végeit (így nem hagyja, hogy kilépjenek a hurkokból), fokozatosan húzza le a szegélyt a második kézzel olyan helyeken, ahol keresztezi. Ez a manipuláció kényelmesebb, ha egy barátja megtartja a vezeték végét, a másik pedig mindkét kezével húzza le. Ha csak a fűzőt lehet meghúzni, akkor kényelmesen tarthatja a kábelt a bal oldali végével, és két ujjával (index és nagy) a jobb kézből húzza a vezetéket a metszéspontokba, majd húzza le a jobb kezével a középső ujjával.
 • A következő ujjával a következő kereszteződést meg kell húzni, és a középső ujját egyidejűleg el kell engedni a zsinórok előző kereszteződésénél. Ha a szalagot a fűző meghúzásához használják, akkor az nem csúszik ki, így nem kell a végét megtartania.
 • Fokozatosan húzza le a szalagot a hurkokon keresztül, egyidejűleg egyenesítse ki.
 • A menyasszony a fűző feszítése során mindkét kezével támogatja a mellkasot, hogy a végén ne látszódjon túl sima. Ugyanakkor el kell rejtenie a felesleges anyagot. A cipzár nélküli fűzőkben óvatosan ki kell egyenesíteni a szövetbélést. Ha a cipzáron cipzár van, akkor töltse fel a felesleges anyagot a csontok alatt az oldalra úgy, hogy a rögzítő csak a hátsó közepén legyen.

Csipke vagy szalag ragasztása

Győződjön meg róla, hogy a ruha elég szoros a derék körül. A csipke végeit egy íjjal kösse össze, és ha nagyon hosszúak, ollóval vágjuk le a felesleget. A ruha öltözködése esetén egy kicsit raktáron kell hagyni.

Rendszeres csipke esetén a végek nem zúzódnak le és nem bontakoznak ki, és ha szokatlan zsinórt használnak, akkor a hegye átlátszó lakkal kezelhető. Ha a fűző nem rendelkezik cipzárral, akkor elrejtheti a csipke végeit a hajtogatásokban.

tippek

 • Javasoljuk, hogy egy esküvői ruha csipkében előzetesen gyakorolják, hogy az ünneplés napján ezek a manipulációk már ismerősek legyenek a barátnők számára.
 • Ha a menyasszonyot nem lehet erősen összehúzni a deréktól (például terhes), akkor először a fűző tetejét húzza meg, melynek köszönhetően a mell rögzítve van. Ezután meg kell kötni egy csomót a zsinórra és a fűző aljára egy kicsit szabadabb csipkéhez.
 • Ha a ruha önkötése nem sikerül, lépjen kapcsolatba bármelyik esküvői szalonnal, ahol megmutatják, hogyan kell mindent helyesen csinálni.

A fűző illesztése a következő videóban látható.

Comments
 1. hit
  27.08.2015

  Valószínűleg minden lánynak legalább egyszer meg kell húzni a fűzőt. Nem így, és csak ez a dolog, mint amilyennek látszik. Egy ilyen feljegyzésnek kéznél kell lennie.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok