esküvő

Az esküvői csarnok díszítésének változatai maguknak teszik

Az esküvői csarnok díszítésének változatai maguknak teszik

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Mi fontos figyelembe venni a dekoráció kiválasztását?
 2. Hogyan díszítsük a szobát?
 3. Érdekes tervezési ötletek
 4. Lépésről lépésre
 5. Főbb hibák elemzése

Az esküvő a legszokatlanabb ünnep a szív szerelmeseinek - az első tánc, mint házastársak, az első csók, a csere, az esküvői torta ... De mielőtt ezek az izgalmas pillanatok megérkeznek, a jövő ifjúnak keményen kell dolgoznia, különösen, ha díszíti a terem. Ez az a hely, ahol rengeteg szórakoztató bankett-részleg kerül megrendezésre.

Mi fontos figyelembe venni a dekoráció kiválasztását?

A rendezvényterem esküvői dekorációjának regisztrálása főleg a helyiség vagy a rendezvényszervező tulajdonosának vállára esik. A közelmúltban azonban megváltozott a helyzet. Sok díszítést készítenek a vőlegény és a menyasszony barátai és barátnői.

Napjainkban divatosá válik a csarnok díszítése egy esküvővel. Az egyéni megközelítés és a házastársak preferenciái miatt a rendezvénytermet egy szokásos szobából luxuslakássá alakíthatjuk. Ebben a kérdésben fontos szempont a költségvetés megtakarítása.

Minden házaspár egyszerűen és szépen gondoskodik az esküvői teremről. A fő dolog az, hogy a táj ünnepi hangulatot ad az alkalom vendégeinek és hőseinek.

Szoba mérete

Ünnepi rendezvény esetén a bankettterem nagyon fontos területe. Minél nagyobb a kiválasztott szoba, annál gazdagabb és világosabb lesz ünnepi dekoráció. Emellett nem szabad elfelejtenünk a jelenlévő vendégeket, ahol mindenkinek helyet kell kapnia. Annak érdekében, hogy helyesen helyezze el az esküvői belső ékezetét, figyeljen a tervezési tippekre.

 • Vizuálisan növelje a szoba méretét, lehetővé téve a világos színeket, különösen a fehéret. A kontrasztos elemeknek fehér alapon kell lenniük, például fényes és szemet gyönyörködtető díszítéssel a fehér terítőn.
 • Ha a menyasszony és a vőlegény választása nagy méretű terembe esik, akkor a helyiséget több azonos zónára kell felosztani, ezzel feltöltve a szoba üres sarkait.
 • Nagy helyiségekben megfelelő bútorok használata szükséges. A dekoráció minden elemének nagynak kell lennie, például táblázatok, csokrok.

Minden szoba a méret ellenére vizuálisan csökkenthető vagy növelhető. A legfontosabb dolog - a megfelelő világítás beállítása és a belső tér jelentős helyeinek kiemelése.

Az ünnep stílusa és témái

Nemrégiben az esküvői ünnepség előkészítésekor a menyasszony és a vőlegény egyre inkább elutasítja az esemény klasszikus stílusát. Jól ismert szabványok már régóta bosszantottak, és egy ilyen különleges napot akarok emlékezni örökre. Ezért az ifjú házasok egy szokatlan témát választanak a nyaraláshoz.

Általában az esküvő témája - ez az ünneplés alapja. Ebből a választás teljes mértékben függ a táj stílusától. Természetesen az esküvő klasszikus változata jobban illeszkedik egy zárt helyiségbe, de a képzelet összekapcsolásával a nyaralást masquerade labda lehet. A természet megünneplésére a témák nagyon különbözőek lehetnek, például a retro vagy a Provence.

Érdemes megjegyezni, hogy ma számos népszerű tematikus megoldás található, amelyek közül választhat:

 • klasszikus - egy szabványos megoldás, ahol nem lehet csatlakoztatni a fantáziát;
 • nemzeti - a menyasszony és a vőlegény versenyétől függően;
 • Rusztikus - kézzel készített díszítéssel rendelkezik;
 • mesés - lehetővé teszi, hogy elmerüljön egy érdekes történetben, amely boldog végével végződik.

A domináns színtartomány

Az esküvő hagyományosan világos színekkel kapcsolódik. De a tervezők számára a világos színek lehetőséget adnak az ünnep fényességének és telítettségének. Az árnyalat megfelelő használata, és nem a szakemberek segítségének igénybevétele, ismerniük kell a színpaletta használatával kapcsolatos szabályokat.

 • Ünnepi szoba készítésekor figyelembe kell venni az évszakot. A tavaszi árnyalatok tökéletesen harmonizálnak a meleg szezonban.
 • Télen az ezüstbetétek nagyon érdekes megoldást jelentenek az ékszerek számára.
 • A szoba díszítésének színrendszerének kiválasztásakor figyelembe kell venni az egyes árnyalatok jellemzőit és értékét.

költségvetés

Bármely ünnepléshez a költségvetés fontos része a nyaraláshoz való felkészülésnek. És ez a kérdés nem kezelhető gondatlanul. Az előkészítés megkezdése előtt meg kell valósítani a szükséges számításokat, és meg kell értenünk, hogy mennyi a jövő családja.

Gyakran előfordul, hogy a bérelt szoba ennek következtében nem felel meg az esküvő témájának, ami miatt az ünneplés forgatókönyve esetleg hibákat okozhat. Ennek elkerülése érdekében néhány tippet kell használnia.

 • Az esküvői téma kiválasztásakor a helyiségnek meg kell egyeznie a színsémával, vagy teljesen világosnak kell lennie.
 • Nem számít, hogy a bankettterem költségvetése kicsi. Egy kis szoba kiválasztásával a díszítés és a színjáték segítségével növelheti vizuális méretét.
 • Miután eldöntötte a témát és a helyszínt, el kell kezdeni a táj előkészítését.

Nem szükséges képzett szakemberek megrendelése, akik tisztességes számlát adnak ki egy egyszerű feladatért. Az alkalmi hősök barátai és barátnői saját kezűleg készíthetnek különleges és eredeti díszeket a csarnok számára. Ráadásul rengeteg idő lesz ahhoz, hogy elkészítsük őket.

Hogyan díszítsük a szobát?

Az esküvő ünnep, amely előkészítése legalább két hónappal előre kezdődik. Ebben az időszakban a menyasszony és a vőlegény rengeteg erőfeszítést és energiát költ, hogy élete során a legélénkebb és különlegesebb legyen. Az esküvő többek között nagyon költséges esemény, így az ifjúnak le kell vágnia a nyaraláshoz szükséges listát. A bankettterem kialakítása gyakran meglehetősen csökken.

Valójában nem szükséges, hogy a szobákat díszítsék a szakembereknek. A barátok mindent jobban meg tudnak tenni a lélek és a jó hangulat befektetésével.

 • Egy esküvői lakberendezés díszítésére gyakran használják a papírt. Ebből elegáns csokrok készíthetők, a falakon díszíthetők, és még vázákat is díszíthetnek az asztalra.
 • A léggömbökből készült díszítések nagyon világosak és fülbemászóak.
 • A kézzel készített ékszerek nemcsak golyókat, virágokat vagy papírt használnak. Bármilyen felesleges dolog, és a hall kialakításának szokatlan elemévé válhat.
 • Ha ruhával készít egy szobát, fontos megjegyezni, hogy a megvásárolt anyag nem lehet drága. A vásárlás után meg kell mosni és vasalni, és utána a díszítéssel foglalkozni.
 • A leginkább a költségvetés lehetősége az, hogy megtalálja a nyaralásra kész szobát, de egy ilyen lehetőség kielégítése rendkívül ritka.

léggömbök

A golyók az ékszerek legegyszerűbb és nagyon szokatlan elemei. Ezek közül sok-sok tájat hozhat létre, a legfontosabb dolog - a képzelet összekapcsolása és sok szokatlan ötlet felkínálása.

Léggömbök díszítik a vendégek és a hősök helyét. Különböző méretűek, különböző formájúak, és díszítik a sáv szélét a menyasszony és a vőlegény számára. A léggömbökből egy ív és egy alagút is készíthető.

Meg kell jegyezni, hogy egy ilyen ünnepséghez nagyon szokványos léggömböket kell használni. A legjobb a milar termékek kiválasztása, amelyek alapja fémfólia. Ezek különösen tartósak és különböző formában is megjeleníthetők. Ahhoz, hogy a golyókat a szoba magasságában szárnyalják, a szokásos levegő helyett héliummal pumpálják őket.

szövet

A kézzel készített tájképek nagyon fényesen és szokatlanul néznek ki. Bármely díszítéshez szövet anyagot használhat. Készítsen például különböző méretű íjakat, vagy díszítse a golyókat.

Valójában az esküvő kialakításánál a szövetanyag a dekoráció legjelentősebb eleme. Az esküvői ünnepek leggyakoribb szövettípusai a guipure, a háló és a chiffon.

A bankett terem ruhával történő készítése során fontos, hogy több színt használjunk, amelyek egymással ellentétesek. Például, fehér ruhából készült székek borításainak varrására és a piros anyagból készült hátsó íjakra.

virágok

A legbiztonságosabb lehetőség egy esküvői bankettterem díszítésére a virágok. Lehetőség van a csarnok friss virágokkal díszítésére, de rendkívül drága, és maguk a díszítések csak néhány napig tartanak. Még az esküvői felvonulás során a környezet zajától a virágos belső tér elvesztheti megjelenését.

Egy másik lehetőség a papír színei. A színes papír élénk színeinek kiválasztásával szokatlan csokrokat készíthet, és rendezheti őket az egész csarnokban. Ha az esküvőt a friss levegőben tartják, akkor a bokrokat és a fákat papíriparral díszíthetjük.

Elég eredetileg a papíros rügyekből készült kézműveseket látja el. Ebben az esetben játszhat az origami méretével.

Érdekes tervezési ötletek

Az esküvő nyüzsgése gyakran nem teszi lehetővé az alkalom hősének, hogy összegyűjtse gondolatait, és eldöntse, hogy mit és hogyan kell díszíteni a banketttermet és annak elemeit.

Ebben az esetben a papírból készült virágok a táblákon vannak feltüntetve. A színárnyalat tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához, és nagyon tömören néz ki az asztalterítő világos háttérrel szemben.

Amikor rózsaszín színben látja az esküvői terem kialakítását, lelke nyugodt és könnyű lesz. Finom virágok szépen elrendezve az összes szükséges ponton. A legtöbb díszítés szövet, aminek köszönhetően örülni és nevetni akar.

Ebben az esetben az esküvői díszítésben szokatlan könnyűséget érez. A dizájn átgondolkodik az apróságokra. Úgy tűnik, hogy a menyasszony és a vőlegény helye felhővé válik.

Lépésről lépésre

Annak érdekében, hogy a jövőbeni menyasszony és a vőlegény ne zavarba jusson, és ne veszítsen el az esküvő előtti zűrzavar folyamatában, akkor el kell mennie egy kis mesterkurzuson, és többet megtudni a kívánt eredmény érdekében.

Amint a jövőbeni házastársak végleges döntést hoznak a nyaralás helyszínéről, azonnal keresse meg a dekoratív tárgyakat. Kezdetben a nyaralás témája van kiválasztva, majd a színséma.

Ezután meg kell oldania a problémát a helyiségek elosztásával. Egyszerűen fogalmazva, meg kell rajzolni a határokat, ahol asztalok lesznek a vendégek számára, ahol egy asztallapot ajándékba, egy adományozott virágok zónáját kell telepíteni. Nagyszámú gyermek számára fontolóra kell venni a mini játszótéret.

Ezután minden zónát meg kell díszíteni. Természetesen szakértőket is meghívhat, de a modern kézműves szakemberek számára egyáltalán nem szükséges. A kézzel készített ékszerek sokkal olcsóbbak, mint a munkavállalók felvétele és a standard ötletek megvalósítása.

Főbb hibák elemzése

Az esküvő előtti erőfeszítések nemcsak az alkalom hőseit, hanem az összes rokonot is aggasztják. A szenvedélyek elérik csúcspontjukat, és az egyetlen közös vágy, hogy minden tökéletesen menjen. A fő dolog az, hogy megakadályozzuk néhány olyan hibát, amely fejjel lefelé fordíthatja az ünnepi hangulatot.

 • Ha a design kiválasztása szakember javára történt, ne érintse meg folyamatosan a tanácsát. A szín és a táj elhelyezkedésének megváltoztatása néhány területen elveszítheti a megjelenését.
 • Az esküvői terem önálló kialakításakor rendkívül figyelmesnek kell lennie a színárnyalatok telítettségére. Miután kissé túl messzire ment, ellentétben, egy esküvő helyett valódi cirkuszt kaphat.
 • Mielőtt elkezdené a tervezést, tervet kell készítenie, és folyamatosan ragaszkodnia kell hozzá. Ezután az esemény tökéletes harmóniája figyelhető meg.

Ha a helyiségek tervezéséhez elkülönített költségvetés elégtelennek bizonyult, nem szabad megzavarnia. A végeredménynek a leginkább luxusnak kell lennie, és meg kell egyeznie a felhasznált pénzeszközökkel.

Az esküvő kialakításánál és az esküvői terem díszítésénél 5 lépésben olvassa el az alábbi videót.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok