Ruházat és cipő lányoknak

Iskolai rendezvények lányoknak

Iskolai rendezvények lányoknak

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. A Sundress az iskolai egyenruha eleme
 2. Stílusok és modellek
 3. szín
 4. anyagok
 5. gyártók
 6. Példák az elegáns képekre

A Sundress az iskolai egyenruha eleme

Az iskolai egyenruhák története a 19. században kezdődött a polgári és katonai egyenruhák, köztük a gimnázium diákok közös normáinak bevezetésével. A katonai egyenruhák képében és hasonlóságában kezdetben egyetlen formát alkalmaztak a fiúknak.

Ezt követően a női oktatási intézmények (gimnáziumok, panziók) megjelenésével egyetlen női forma alakult ki. Először szigorú stílusú ruha volt, amennyire csak lehetett, és „kiegyensúlyozta” mindenkit, az osztály és a rangokhoz való tartozás ellenére. Emellett a különböző korosztályú lányoknak saját színük volt, színes szíj és kötény formájában (kötény) adtak meg kiegészítéseket.

Ezután eltörölték az iskolai egyenruhát, majd újra bevezették, módosították az időt és a divatot.

A 90-es évek vége óta, amikor az iskolai egyenruhát teljesen megszüntették, és 1999-ben, az iskolai egyenruha egyik elemeként jelent meg. megpróbálták újra bevezetni, nem mindenütt, hanem néhány régióban és néhány oktatási intézményben.

Iskolai ruha, amelyet sok iskoláslány szeretett, sokoldalúsága és kényelme miatt.

A modern divatirányzatok és a vágás lehetővé tette, hogy ez a fajta iskolai egyenruhák a lányok számára valódi találatot kapjanak.

Stílusok és modellek

Az iskolai tanfolyamok sokfélesége és hatalmas választéka van. Legnépszerűbb modellek:

 • A "mosás" vagy "mellény" megjelenésű széles hevederek közvetlen vágása. Ez a modell hossza és kivágási adatai különböznek - patch zsebek, szárnyak, övhurkok, vállpántok, fodrosok, dekoratív íjak, csokornyakkendő stb.
 • A ruha-ruhát egy zárt vágás jellemzi, ruha formájában, másfajta nyakkal, fordulós gallérral vagy állványos gallérral, fűzővel vágva.
 • Öltözött szoknya. Az ilyen modellekben a szoknyák „trapéz”, szoknya-nap, fél napsütés, élesek lehetnek. A ruha teteje lehet süket, vagy a hevederek, fodros, drapériával, cipzárral vagy gombokkal. Ebbe a kategóriába tartoznak plasztikus szoknyával rendelkező modellek.
 • Az átalakító sundress egy szoknya kombinációja, amely gombokkal vagy mellénykel ellátott cipzárral van összekötve. Szintén itt vannak szundresszusok, egy köténygel együtt, amely együtt vagy külön-külön viselhető.

A középiskolás diákoknak kínálnak egy sor nőiesebb képet, figyelembe véve az alakzat jellemzőit. A fiatalabb lányok számára a modell praktikus és kis részleteket tartalmaz.

szín

Az iskoláslányok szundresszeinek színmegoldása is nagy változatosságot mutat. Alapvetően a kedvencek klasszikus "business" hangok - fekete, barna, sötétkék, kék, lila, sötétzöld, bordó, bézs, szürke stb. Ráadásul a divatos sundressek vékony és nagy csíkban, ketrecben, „libaszájú” nyomtatással, a szövet geometriai kis és láthatatlan mintáival.

Az iskola egységes sundressének színválasztása döntően meghatározza annak az iskolának a chartáját, amelyre a gyermeke jár. Az iskolai egyenruhák öltözködési kódja és megengedett színei különösen az egyes iskolák alapszabályában szerepelnek.

Ha az iskola nem tart be egy konkrét öltözködési kódot, akkor a színpadi választékot kell választani a gyakorlati megfontolások és az iskolás megjelenése és alakja alapján.

anyagok

Az iskolai egyenruhákhoz kiváló minőségű szöveteket használnak, mivel:

 • Az iskolai tanároknak praktikusnak kell lenniük és vigyázniuk;
 • Előnyösebb a tartós és tartós anyag, amelyből a sundress készül, mivel a gyermek az idő nagy részét az iskolában tölti, és ennek megfelelően egyenruhában.
 • A sundress szövetét nem szabad a lehető legnagyobb mértékben összenyomni;
 • Megfelel a Rospotrebnadzor követelményeinek.

Ezen túlmenően, nem az utolsó szerepe van az anyag zsugorodásának képessége mosás, vasalás, vegytisztítás után.

A szövetnek meg kell felelnie a kényelem és kényelem követelményeinek, elsősorban a gyermeknek.

A Rospotrebnadzor követelményeiről az iskolai egyenruhákra vonatkozó előírásokkal foglalkozunk.

 • higroszkóposság;
 • Levegőáteresztő képesség;
 • Nedvesség felszívódás;
 • Nem mérgező.

Más szavakkal, az iskolai egyenruhák szövetének a levegő kútján kell lennie, azaz „Lélegezzünk” és elnyeljük a nedvességet, miközben alacsony toxicitási indexünk van.

Az iskolai egyenruhák sundresseinek varrására főként mesterséges szálak (pl. Viszkóz, poliészter, elasztán, egyéb szintetikus anyagok stb.) Hozzáadásával készült természetes szöveteket használnak, mivel a természetes anyagok gyorsan elhasználódnak és összezúznak. Az adalékanyagok aránya a szövetben nem haladhatja meg a 30-40% -ot, az alapnak természetesnek kell lennie.

A szokásos szövetek mellett a kötött és kötött anyagból készült sarafánok is nagyon népszerűvé váltak. Figyelmet kell fordítani a vágás minőségére és a befejezés részletére, a varratok minőségére és a kiegészítőkre.

gyártók

Az iskolai egyenruhák vezető gyártói minden évben eredeti modelleket kínálnak minden iskolás korosztály számára, sikeresen alkalmazva a modern technológiákat és a divat trendeket.

Szentpétervár cég "Kisasszony" 2000 óta. Nemcsak az iskolai ruhákkal, hanem az ünnepi ruhák és a szezonális ruhák gyűjteményével is elég kis divatstisztikus. A gyűjtési megközelítés kedvezően különbözteti meg a lányok iskolai egyenruha modellválasztékát, kezdve az első osztályosoktól a diplomásokig. Csak minőségi anyagokat és kiegészítőket használnak, ami nagy igényt támaszt a szülőktől és gyermekeiktől.

Az orosz cég a Cleverly-t megkülönbözteti a tervezői megközelítés a ruhák fejlesztésére minden korosztály számára. Az eredetiség, a magas színvonal és a stílus nem hagy közömbösséget, mindenekelőtt a diákokat.

A lengyel „Sly” márka ugyanolyan sikert aratott, mint a klasszikus stílusú gyermek- és tizenéves ruhák újszerű megjelenése. A modellek teljes skáláját gondosan átgondolták a kényelem, a modellek sokoldalúsága és az igazán európai fényesség tekintetében.

A hazai „SMENA” márkának 80 éves tapasztalata van az iskolai egyenruhák szovjet idők óta történő szabásában. A termékek minősége, a modellek ésszerűsége, a könnyű kombináció változatlan marad. A modern "Change" egy stílusos és csúcstechnológiai ruházat iskolai korú gyerekeknek.

A gyermekek és serdülők iskolai egyenruháinak és ruházatának hazai piaca évente új márkákat tölt be, örvendezve innovatív fejlesztéseivel és a magas színvonalú és stílusos ruházat fejlesztésének fogalmi megközelítésével.

Ez megerősíti azt a tényt, hogy a mai iskolai egyenruha a gyermekruházat egyik legjelentősebb területe.

Példák az elegáns képekre

Eredetileg egy hosszúkás ujjatlan kabát formájában, egy gyönyörű szürke árnyalatú, kettős mellű stílusban készült iskoláslánynak a modellje látható. A jelmez-gallér és a patchzsebek ugyanolyan színű, de másképp textíliával vannak vágva, ami hangsúlyozza a kép eredetiségét és eredetiségét. A térd fölötti sundress hossza lehetővé teszi, hogy egy rövid blúzot viseljen, és egy hosszú, mint a képen. A cipők kényelmesek. Egy ilyen modell mind az általános iskoláslány, mind a tinédzser számára vonzó lesz.

Szokatlan modell az iskoláslánynak a sötétkék színű, magas derékú és dekoratív íjakkal, pillangókkal díszített iskoláslány számára. „Rózsa” hozzáadódik a trapéz vágott szokásos sziluettéhez és a szoknya formázott részéhez a magas derékvonal közepén rejtett hajtás formájában.Ez a részlet hihetetlenül díszíti az egyszerű megjelenést és szabadságot ad a gyermek mozgásának. A szárnyak kis szárnyak formájában gyerekesen viccesek. A nyakörvekkel és gallérral ellátott blúzok tökéletesen illeszkednek ehhez a modellhez.

Egy egyszerű és nagyon romantikus „lányos” sötét színű, praktikus anyagból készült sólyom egynél több „kis hercegnőnek” fog tetszeni. Egy ilyen kerek nyakú és lángolt szoknya nagyon lenyűgöző. A romantika és a gyengédség egy többrétegű szoknyát ad hozzá, amelyet egy kis, hármas shuttlecock segítségével készítenek. Egy kis íj választja el a csípővonalat, ami kissé szigorú, de ugyanakkor játékos megjelenésű. Ilyen ruhát viselhet különböző elegáns blúzokkal, valamint szigorú ingekkel és gyakorlati nyakörvekkel.

A sundress-egyenruhának egy másik eredeti nézete a basszus és a fűzős változat kombinációja. A szövet szürke színe kiemeli a figyelmet számos részletre: egy praktikus sűrű anyagból álló kétszintű baszk, cipzáras cipzáras cipzárral biztosítja a termék visszatartását, térdhosszát, egyenes vágását és ujjait - a lámpák nagyon vonzónak tűnnek. Könnyen kombinálható bármilyen blúzhoz, turtleneckhez, mezekhöz, hosszúszőrűhez.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok