hírek

Grammy 2016: a szerénységtől a sokkolóig

Grammy 2016: a szerénységtől a sokkolóig

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Legjobb ruhák
 2. Nyomtatással
 3. legrövidebb
 4. Őszinte és szexi
 5. Sikertelen képek
 6. megdöbbentő

Los Angelesben - a filmipar fővárosa és a szórakozás sok érdekes esemény. Például, a másik napon arany gramofonokat osztottak szét a Grammy főzenei szertartásán, amelyet titokban „zenei Oscarnak” tartanak.

És mint mindig, az első dolog, amit észre kell venni, a szőnyeg. A csillagokat meglepte a szokatlan sziluettek, amiket megdöbbentett a frank vágások, a gyönyörű haute couture modellekben ragyogtak, vagy nevetségesnek tűntek ugyanazon nevetséges ruhákban.

Legjobb ruhák

Az elvtársak nem rendelkeznek ízléssel és színnel, de a ruha szép, ha megfelelően van kiválasztva az alakzat szerint és megfelel a győzelemnek.

A klasszikus fekete a Megan Traynort és Anna Kendricket részesítette előnyben. Adele ruhát viselt Givenshi-től.

Chrisy Tygen zárt fehéret választott.

Ariana Grande egy piros ruhában öltözött, egy mermaid vonattal Roma Keresától. Más csillagok ezt a női sziluettet választották, beleértve Tori Kellyt is. Az aszimmetrikus ruháját egy levehető vonat egészítette ki.

A Selena Gomez ruhát sok ragyogással és kivágással az oldalakon nem nevezhetjük őszintenek, csak szexinek, mint a Kalti Knight ruha. A zárt ruhában lévő mély nyakkivágás fűszereket ad a megjelenésnek.

Julian Ransis lenyűgözte az arany luxus ruhát.

Egy minimalista stílusban tetszik Eli Gorldin, Jordin Bloom, Casey Musgraves, Faith Evans és Andre Dey.

Nyomtatással

Különböző módon álljon ki a tömegből. Az eredeti színekkel ellátott ruha segítségével, például zenei nyomtatással hatékonyan nyerhető.

Janelle Monet is kiemelkedett, fekete-fehér ruhát viselve Jean Paul Gaultier hajózási stílusában.

legrövidebb

Azok a ruhák, amelyek jobban megfelelnek a koktélpartiknak, de nem a tisztesség határain túl, a hírességeinket is bemutatták.

Őszinte és szexi

Úgy tűnik, hogy egy szigorú ruha ing és egy áttetsző, világos anyagból készült zárt kivágás, de az Inbal Dror kollekcióból származó Beyonce fehér ruhát a közönség őszintén értékelte, és egyáltalán nem alkalmas ilyen ünnepélyes ünnepségre.

Bella Hadid, Vanesa Simons, Seraya és még sokan mások mélyen és mérhetetlen vágásai voltak, amelyek nem mutatnak intrigát.

A brazil karnevál - Manica a Grammy 2016-ra érkezett. Semmi sem tudott elrejteni egy átlátszó rövid, hosszú, hátsó hátsó ruhát. A színésznő éppen ellenkezőleg, gyöngyökkel díszített fehérneműre mutat.

A Nyud stílus nélkül.

Rövid felsőrész, rövidnadrág és egy levehető szoknya a Versace padlóján vonzotta Taylor Swift-et.

Alessandra Ambrosio is többet akart mutatni a testéből. A Grammys-ben egy nagyon őszinte fekete ruhában jelent meg, Versace-től vágva.

Sikertelen képek

Sajnos, a szőnyegből néhány nagyon kevés kép van.

Ez egy csipke ruha a svéd énekes, Tove Lo. És már megterhelte a gótikus képet összeférhetetlen kiegészítőkkel: fekete-fehér szandál és egy fülbevaló az orrában.

Az a benyomás volt, hogy a csillagok rosszul öltözködnek, hogy kifejezzék magukat, ahogy Ellie King úgy döntött, hogy választott egy ruhát, amelyen bőséges és terjedelmes színek, és Josephine de la Baum - fekete egy résszel.

A közönség nem értékelte a sápadt rózsaszín színű ruhát az énekes, Florence Welch érthetetlen alkalmazásával. Ő is beleesett a "legrosszabb képek" közé.

megdöbbentő

A sokkoló vezetője Lady Gaga, de néha felülmúlható.

A skandinális felszereléseket nehezen vagy rossznak tulajdonítják, egyszerűen nem olyanok, nem ismerik és nem érthetőek.

Comments
 1. marina
  21.02.2016

  Nagyon boldogok Taylor Swift-nek! 3 Grammy hatalom!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok