A tudósok felfedezték a jóga váratlan károsodását

A német tudósok kíváncsi kísérletet folytattak. Vizsgálták az önfejlesztés felfogása a nők és a férfiak csoportja jóga. Olyan osztályokba mennek, amelyek belső békét és harmóniát keresnek, a nagypolgárok lakói számára ma is hiányzik.

A gyakorlatban azonban kiderült, hogy a jóga növelje az önbecsülést, az önbecsüléstanélkül, hogy megváltoztatnánk az idegrendszer idegrendszeri reakcióinak alapvető jellemzőit és sebességeit.

A kísérletben 450 ember vett részt. A jóga gyakorlásának átlagos tapasztalata másfél és három év közötti.

A képzés során a tanulmány résztvevőit arra kérték fel, hogy válaszoljanak egy speciális pszichológiai kérdőívre, amely feltárja a szorongás szintjét és a magukkal és másokkal szembeni igazi attitűd típusát. Az edzés után a kísérlet résztvevőit megkérték, hogy egy egyszerű EEG-eljárást végezzenek (agyi elektroencefalogram).

Az eredmények azt mutatták, hogy a jógaórák semmilyen módon nem nem vezetnek a személyiség nyugodásához, pihenéséhez és harmonizációjáhozés a világ pozitív nézeteinek hatása a nárcisztika révén érhető el, amely az érintettek 97% -ában egy évvel a képzés kezdete után jelenik meg.

Így a német neurofiziológusok arra a következtetésre jutottak a jóga előnyei kisebbek, mint a kárMivel a nárcisztikus nárcisztika nehézséget okoz a kapcsolatok kiépítése, a munka, az egyik tető alatt él. A kutatás eredményei, a tudósok közzétették a Planet Today kiadványban.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok