Köszi, anya: 9 éves fiú adta anyának egy gyűrűt a malacka banktól, és megérintette a hálót

Egy 9 éves kínai fiú, Guo Yifan, több éven át kis pénzt takarít meg. Malacka bankot mutattak be neki kétévente, és azóta rendszeresen feltöltődtek Guo zsebpénztárával, amelyet a szüleitől kapott. És akkor jött a nap, amikor a fiú úgy döntött, hogy megtörte a malacka bankot. Kiderült, hogy közel 1,5 ezer jüan volt (mintegy 14 ezer orosz rubel).

Az ilyen pénzzel rendelkező fiú jó játékot, játékkonzolt, új okostelefonot engedhet meg magának. De úgy döntött, hogy a megtakarításokat másképp eldobja: a gyermek egy ékszerüzletbe ment, és anyját ajándékba vásárolta az anyák napjára, amelyet május 12-én ünnepelnek a Közel-Királyságban.

Anya nagyon meglepődött, hogy ajánlatot kapott a fiától, hogy együtt jöjjön egy ékszerüzletbe.

Ott egy szép gyűrűt választottak az anyának. A gyerek azt mondta, hogy így akarta köszönöm édesanyját az oktatásért, álmatlan éjszakákért és eltöltött idegekért.

A fiú egyszerű és kedves tettei könnyekkel érintkeztek. A Daily Mail újságírói, akik találták a szociális hálózatok fiatal hősét, Guo azt mondta, hogy az anyja sokat dolgozik, de nincs egyetlen szép ékszere. Úgy döntött, hogy megjavítja.

A nő azt mondta, hogy soha nem az életemben nem volt olyan boldog. A kivétel az a nap, amikor Guo született. Meg kell jegyezni, hogy az anya nem engedte, hogy a fia túl drága ékszereket vásároljon. Az anya pénzének megvásárlásával megmentett pénzzel Go úgy döntött, hogy nyakláncot vásárol a nagymamájához.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok