Kate Middleton hercegnő farmerbe öltözött és fotózást készített egy bungee-n

Cambridge Kate Middleton hercegnője ismét lenyűgözte rajongóit - szokatlan fotózást adott a királyi család tagjának. 37 éves három gyermek anyja és William felesége öltözött farmernadrággal és felmászott a bungee-ra.

Ebben a képen Kate még nem látta. Általában stílusos, szigorú ruhákban, elegáns kalapokban öltözve. De ezúttal szokásos farmert, inget és durva csipke cipőt viselt.

A fényképeket az éves virágkiállítás előestéjén készítették, amely hagyományosan a Chelsea-ban található. A kiállításon a hercegnő bemutatja saját kertjét, amelyet „Vissza a természethez” neveznek. Ő maga hozta létre, ebben a feladatban a legjobb tájtervezők segítették. Bungee része ennek a kertnek.

Emellett Kate egy faházat épített, és nagyszámú Diana hercegnő, a férje anyja kedvenc virágait ültette be. Ismert, hogy Diana imádta a felejthetetleneket.

A Middleton, a világ egyik legszebb hölgye, három gyermeke van. George herceg 5 éves, Charlotte hercegnő 4 éves, és a legfiatalabb herceg Louis egy kicsit több mint egy éves, a baba 2018 áprilisában született.

Időről időre üzenet jelenik meg a médiában. a negyedik terhességről Kate, de eddig az információ nem hivatalosan megerősítésre került. A legvalószínűbb, hogy a pletykákat William herceg és felesége korábbi állításai váltották ki - a hercegnő pár többször hangsúlyozta, hogy legalább öt gyermeket szeretne felvenni.

William herceg és Kate Middleton csodálatos esküvője 2011-ben zajlott, az egész világ figyelte a londoni Westminster-apátság házasságát.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok