Ruházat és cipő lányoknak

Gyermek jelmez az óvodában

 Gyermek jelmez az óvodában

csatlakozzon a vitához

 

Az óvoda az életszakasz, amely mind a gyerekek, mind a szülők szívesen várnak. Új csapat, új tevékenységek, játékok, barátok. És a szülőknek azonnal gyakorlati kérdésekre van szükségük: hogyan lehet egy gyermeket egy csoportba öltözni, séta, testnevelés, amely alkalmas arra, hogy számos matracot és ünnepet válasszon? Az óvodához tartozó gyermek jelmezek sokszínűségéről és a cikkünkben tárgyaljuk.

típusok

Szóval Mielőtt gyermekét óvodába küldené, ehhez elő kell készítenie a szükséges ruhákat, amelyeknek meg kell felelniük az alábbi követelményeknek:

  1. Kényelem és kényelem. Ezek a követelmények elsősorban a csoportban tartózkodó ruhákat érintik, a friss levegőben sétálnak és fizikai gyakorlatokat végeznek. A ruházat nem korlátozhatja vagy korlátozhatja a gyermek mozgását.
  2. Könnyű és egyszerű az öltözködés. Javasoljuk, hogy a legegyszerűbb rögzítővel ruhát válasszon. Egy kisgyermeknek nehéz lesz, hogy naponta többször is megbirkózzon saját gombokkal, miközben az utcán ruhákat cserél és vissza a csoportba. Jó, ha a ruhák villámra, elasztikus szalagra, léggömbökre stb. Ugyanez vonatkozik a cipőkre is.
  3. A ruházatnak praktikusnak kell lennie, kívánatos, hogy a természetes anyagokat alkalmazzuk. A blúzok, bugyi, ruhák és más ruhák nagyon gyakran kell mosniuk, így elég erősnek kell lenniük ahhoz, hogy hosszú ideig megőrizzék eredeti megjelenésüket.

A csoportban tartózkodó gyermek jelmezét a helyiség levegő hőmérséklete alapján kell kiválasztani. A csoportban a gyermek sok időt tölt, így nem lehet sem hideg, sem meleg. Nos, ha a ruhák zsebeket biztosítanak. Biztos, hogy hasznosak lesznek egy zsebkendőt, játékot vagy más hasznos részletet.

A mindennapi viselethez a legjobb, ha rövidnadrágot, pólót, ruhát, sundresset, tunikát, nadrágot, harisnyát, zoknit, szandálot vásárol. A listát meleg ruhákkal, pl. Pulóverekkel, hosszú ujjú, pulóverekkel, pulóverekkel stb. Egészíthetjük ki.

Tréningruhák a testneveléshezÁltalában nadrág, póló és cheshek. Minden egyes kert a testnevelés, a torna, a tánc, a ritmus stb. Például a lányoknak torna fürdőruhát és szoknyát kell használniuk a koreográfiához.

Ha az óvoda órákat biztosít a medencében, akkor a gyermeknek feltétlenül szükség van egy fürdőruhára (úszótörzs vagy fürdőruha), sapkára és palára.

A legjobb, ha az alkalmi ruházat nem tartalmaz sok díszítő elemet.: flitterek, fém ékszerek, flitterek, gyöngyök, csipke stb. Az ilyen ajánlások a kisgyermekek biztonságára vonatkoznak, akik véletlenül lenyelhetnek egy kis gyöngyöt vagy más díszítőelemet.

A gyaloglásra alkalmas ruhákat a gyermek temperamentuma alapján lehet kiválasztani. Ha aktív és sokat mozog, akkor a membrán öltöny a legjobb választás. Ha a gyermek nem mozog nagyon aktívan, akkor melegebbnek kell lennie. A tavaszi és őszi ideális lehetőség egy demi-szezon kabát és félig-overall.

A téli készlet pontosan ugyanaz lehet, de a ruhát is szigetelni kell. Csizma, érezhető csizma, cipő a legjobb, ha a tépőzárat választja. Sokkal nehezebb lesz megbirkózni a baba csipkével. A sapkának jól kell fednie a homlokát és a fülét, a kesztyű leginkább vízálló anyagból választható. Nos, ha a kabátot egy motorháztető, fényvisszaverő elemek, kötött ujjak egészítik ki az ujjakon. A szigetelőanyagként holofiber, isosoft, poliészter, fleece stb. Használható.

A nyári ruházat nem egészen különbözik a hétköznapi kerti ruháktól: kényelmes stílus, kényelmes hosszúság, praktikus természetes anyag.

Tematikus osztályok a kertben Vagy a közönséges gyermekjátékokat nem lehet elképzelni anélkül, hogy hatalmas számú, különböző szerepjáték jelmez lenne. Ez lehet a különböző szakmákból származó emberek munkaruházatának utánzata: fodrász, orvos, tűzoltó, rendőr, légiutas-kísérő, tengerész, szakács, eladó stb.

Az ilyen jelmezeket gyakran kiegészítő kellékek kísérik. ezeknek a szakmáknak az emberekre jellemző (orvosi vagy építőipari eszközök, tűzoltó készülék, mutató, hajszárító, fésűk, játékmérlegek stb.). A szerepjáték nagyon fontos a gyermek fejlődéséhez. Tanulmányozza a különböző szakmákat, elsajátítja és tanulmányozza néhány funkcióját, kommunikációs készségeket, stb.

Ami az elegáns ruhákat illeti számos matematikához vagy más ünnephez, a fiúk számára ez egy hófehér (vagy bármilyen más elegáns póló), nadrág és nyakkendő. Lányok viselnek mindenféle elegáns bolyhos ruhát.

A farsangi jelmezek az óvodához külön ruházati kategória. A leggyakrabban az új évet és néha más tematikus eseményeket viselik. Általában a ruhák tárgya előre meg van határozva. Ezek lehetnek hópelyhek, pillangók, fenyők, mókusok, rókagombák, hercegnők, nyulak, farkasok, kölykök, kalózok, hóemberek stb. Ha a matiné témája ingyenes, válassza ki a kedvenc jelmezeket. A legnépszerűbb lehetőségek közé tartoznak az animált és a mesebeli karakterek.

Most már nem létezik minden divatos ruha kiválasztásának hiánya. A gyermek ruházati üzletek hatalmas újévi ruhákat kínálnak minden ízléshez. Az ilyen ruha azonban könnyen készíthető egy hulladékanyagból: szövetből, színes papírból, kartonból, gyapjúból, gyöngyből, talmiból stb. A testreszabott öltöny valóban eredeti lesz és másokkal ellentétben.

Ami a gyermek jelmezek színválasztékát illeti, mindez a rendeltetési helyüktől függ. Ha ez egy tréningruha, akkor valószínűleg egy klasszikus kombináció elfogadható - egy fehér póló + fekete nadrág. Ha ezek alkalmi ruhák egy csoportban való tartózkodáshoz vagy az utcán járáshoz, akkor szabadon engedheted a képzeletedet.

A gyermekek szeretik a fényes, vidám árnyalatokat, ezért lehetőséget kell adnunk nekik, hogy teljes mértékben élvezzék a gyönyörű ruhákat. Világos rózsaszín, sárga, citrom, menta, kék, zöld, kék, lila és egyéb tónusok kombinációja mindenféle nyomattal nagyszerű alkalmi, utcai és elegáns ruhák létrehozásához.

ábrázolás

  • A világos, színes tűzoltó jelmez kabátból és sisakból áll. Egy ilyen készlet egyszerűen szükséges az óvodai tematikus osztályok lebonyolításához vagy a különböző szakmák képviselőinek játékhoz.

  • Karneváli jelmez a kicsiknek. A bájos sárkány ruhája minden gyereknek biztosan szívesen lesz. A táska cipzárral van rögzítve, a motorháztető egy szórakoztató sárkányfénnyel van díszítve.

  • Elegendő, ha a lány elegáns, világos narancssárga ruháját mesterséges levelekkel, virágokkal vagy dióval díszítik, hogy egy őszi ruhát készítsenek. Nem szükséges kész ruhát vásárolni, elég csak a képzelet bemutatására, és a gyermekével együtt kreatívan megközelíteni a karneváli ruha kialakítását!
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok