Ruha stílusok és modellek

Öltözködés - abszolút kényelem

Öltözködés - abszolút kényelem

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Ki alkalmas?
 3. Egy kis történelem
 4. Stílusok és modellek
 5. szövetek
 6. Milyen modellek alkalmasak a teljesre?
 7. Mit kell viselni?

A legtöbb női fürdőköpeny tisztítással és főzéssel kapcsolatos, és nem egy romantikus és divatos ruha. Van azonban egy köntös, egyaránt szép és kényelmes.

Jellemzők

Öltözködési stílus nagyon egyszerű. A terméket megkülönböztetik a szabad karosszéria és a lángolt szoknya, valamint a szag és az öv jelenléte. E ruha különböző változatai hosszúságban, a gallér jelenlétében, a vágás típusában, az ujjak jelenlétében és egyéb részletekben különböznek.

A fürdőköpeny színváltozataira nincsenek korlátozások. Mind a sima színű ruhákat, mind a virágos, borsó, geometriai vagy absztrakt nyomtatású termékeket láthatja. Ezen kívül egy köntös csipke, fodros vagy fodros díszítéssel is díszíthető.

Ki alkalmas?

A ruhák ezt a stílusát univerzálisnak nevezhetjük, mivel a különböző formájú és különböző alkalmakra alkalmas lányoknak is megfelel. Egy ilyen ruhában otthon, ünnepségen és az irodában kényelmesen érezheti magát.

Az öltözőköpeny tökéletesen néz ki minden alakban, sikeresen elrejtve a lehetséges hibákat és kiemelve az előnyöket. Ha egy lány vékony vagy az alakja hasonlít egy téglalaphoz, egy köntösben nőiesebb lesz. Ez a stílus különösen érdekes egy homokóra alakban, mivel benne a mellkas, a derék és a csípő görbéi nagyon sikeresek lesznek.

Egy kis történelem

A 20. század 70-es években a divatbolt Diane von Furstenbergnek köszönhetően a köntös és a szagú ruhát kombináló ruhák a női szekrényben jelentek meg.

Nagyon népszerűvé váltak a fashionistas, mert az ilyen ruhák elegánsak és nagyon kényelmesek voltak. A "dress-robe" modellek jól ültek az ábrán, és mind otthon, mind munkahelyen vagy sétára lehetett viselni.

Stílusok és modellek

Szaggal

Ne feledje, hogy a fürdőköpeny klasszikus változata egy szagú modellt képvisel. Az ilyen ruhák illata átlósan keresztezi a sziluettet, majd a termék oldalsó részei a derékon egy övvel vannak összekötve. Vannak olyan modellek is, amelyekben a szag nem függőlegesen, hanem függőlegesen halad át. Ezen kívül vannak ruhák hamis szaggal.

Ennek a köntösnek a modelljei maxi-től ultraminiig terjednek. Az ilyen ruhák nyári változatai áramló könnyű anyagból vannak varrva, és az őszi és téli modellek gyártásához általában kötöttáru használatos.

Otthoni opció

Az ilyen stílusú ház modelljei nemcsak kényelmesek, hanem nagyon vonzóak is. Otthoni köntös megvásárlásakor gyakran választanak élénk színeket, mint például csíkok, nagy virágok vagy pöttyös. Gyakran kontrasztos színű szíjjal viselik őket.

legombolós

A köntösök ilyen modelljei nagyon praktikusak és alkalmi stílusukhoz tartoznak. Az ilyen ruhában hamis zsebek vannak, amelyek szafari ruhának tűnnek. Leggyakrabban egy köntös gombokkal varrt a sűrű szövetből, és az őszi időszakban viselt. Nagyon vonzóak a farmermodellek, amelyeket kalapot és sálat viselnek. Kötöttáruból készült érdekes kinézetű, hosszú ujjú ruhák.

Hosszú ruhák

A padlóra öltözött köntös koktél felszerelésként használható, különösen akkor, ha a ruha tetején van egy V-szerű nyakkivágás, és hosszú szoknyája megrepedt. Ezt a modellt széles öv, tengelykapcsoló és masszív ékszerek egészítik ki.

szövetek

Ennek a stílusnak a megjelenése során jelmezből varrták a ruhákat, mert ez az anyag nagyon praktikus volt.Napjainkban ez a fajta alkalmi ruhák pamutból, viszkózból, farmerből, gyapjúból, calicoból vagy calicoból készülnek. Elegáns fürdőköpenyeket varrtak a bratátból, bársonyból vagy velúrból, valamint a selyemből és a gipszből.

Milyen modellek alkalmasak a teljesre?

A göndör hajú lányok számára a fürdőköpeny nagyon harmonikus. Olyan modellben, amelynek hossza valamivel alacsonyabb, mint a térd, elrejthetjük a széles csípőt és a problémákat a hason lévő extra centiméterekkel. Ha egy nő alma alakú, egy köntös segítségével vizuálisan létrehozhat egy derékot, ami a sziluettet karcsúbbá teszi.

Ami a színeket illeti, a teljes lányoknak közelebbről meg kell nézniük a monofónikus ruhákat, valamint a függőleges nyomatokkal rendelkező modelleket.

Mit kell viselni?

 • A köntösben kabátot vagy kis sálat viselhet.
 • Az ékszerek kiválasztása a ruha stílusához, figyelembe kell vennie a ruha befejezését. Minél szerényebb lesz az öltöző, annál kevesebb ékszert kell viselni vele. Néha elég egy karkötő és egy kis kézitáska.
 • Ha a fürdőköpenyen nincsenek ujjak, vagy heveder, viseljen hosszú gyöngyöt és hosszú fülbevalót. Viseljen egy rövid gyöngyöt egy ilyen ruha házi modelljéhez.
 • A ruha-öltöző minden cipőnek vagy szandálnak megfelel. Ez a stílus jól használható sík talpú cipőkkel és különböző magasságú sarokkal.
 • A ruha övét kontrasztos szalaggal lehet kiegészíteni.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok