Ruha stílusok és modellek

Rövid ujjú ruha - Japán ihlette

Bat ujjú ruha - Japán ihlette

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Sleeve jellemzők
 2. Ki alkalmas?
 3. kötött
 4. kötött
 5. hossz
 6. Tippek a kiválasztáshoz
 7. Mit kell viselni?

Az első denevér stílusú ruhák megjelentek a divatos nők európai szekrényében a XX. Század negyvenes éveiben. Létrehozásuk alapja a japán kimonó volt. Az ilyen felszerelések különösen népszerűvé váltak a nyolcvanas években. A tágas és szorosan illeszkedő szoknyát megkülönböztették, így nagyon kényelmes volt ezt a stílust viselni. Manapság az ilyen ruhák divatban vannak.

Az ilyen felszereléseket mind a folyékony, mind a melegebb és sűrűbb anyagokból varrják. A denevér ruha kivágása leggyakrabban kerek vagy hajó. Ennek a stílusnak az estélyi ruhái gyakran meglehetősen őszinte nyakkivágással rendelkeznek, és néhány modell alacsony nyakvonalat vonz.

Sleeve jellemzők

A denevér ruhák kiemelése egy szokatlan hüvely. Mivel ez hasonló a denevér szárnyához, ez a stílus nevének megjelenését okozza. A "denevér" különböző ruhadarab modelljeinek hossza más. Hosszú ujjú és háromnegyed ujjú. A mandzsettákon ujjakkal ellátott ruhák, valamint az ujjakon lévő rések vannak, amelyek ki vannak téve a kezeknek.

Ki alkalmas?

 • Ez a ruha jól néz ki egy lányra, aki egy fordított háromszögre emlékeztet. Egy ilyen ruhában elrejtheti a széles vállakat és a kezek hibáit, miközben hangsúlyozza a karcsú csípőket.
 • Ezt a stílust a „téglalap” figurával rendelkező szépségekre ajánljuk, mivel a denevér ruha vágása széles derékot rejt.
 • Az ilyen ruhában az alacsony lányok még alacsonyabbak lesznek, így csak magas sarkú cipőt kell viselniük egy denevér ruhával.
 • A barnákat ajánljuk választani maguknak egy ilyen színű ruhát fekete színben vagy világos árnyalatban, és a hajú lányok számára - lágyabb és frissebb tónusú termékeket. A vörös hajú szépség nem ajánlott barna vagy narancssárga denevér ruhát viselni.

kötött

Kötött anyagból készült ruha stílus "denevér" használható otthoni ruházatként. Ugyanakkor meglehetősen extravagánsnak és elegánsnak tűnik.

A mindennapi használathoz a modern lányok gyakran szoros kötött denevér ruhákat választanak. Az ilyen felszerelések a mini, monokróm színek és a szűkített szoknyák hosszában különböznek.

kötött

A gép vagy kézi kötés „denevér” ruhája kedvezően hangsúlyozza a karcsú alak előnyeit. Egy ilyen ruha tetejét egy V-alakú nyakkivágással vagy egy vállán aszimmetrikus nyakkivágással lehet ábrázolni. Továbbá, a nyakörv ruhák és modellek terjedelmes „gallérral” rendelkeznek.

hossz

hosszú

A boka hosszúsága viszonylag ritka. Azokat a nők választják, akik el akarják rejteni a hibákat az ábra alsó részén. A hosszú denevér stílusú ruhát esküvői ruhában is bemutathatjuk. A menyasszony a magas frizuráját kiegészítve felhívja a figyelmet a vállra és a nyakra.

midi

Ezek a ruhák a térd hosszúsága vagy kissé alacsonyabbak (a lábak közepéig). A közepes hosszúságú denevér ruhák szigorúak és szilárdak (alkalmasak az irodai használatra), vagy világos, elegáns ruhákkal (az ilyen ruhában egy félre mehetsz).

rövid

Ezek a denevér stílusú ruhák a leggyakoribbak. A koktélruhát választják, és mindennapi használatra szolgálnak. Az elegáns szövetből készült rövid ruháknak mély nyakvonaluk és nyitott hátuk lehetnek.Ez a stílus szépen néz ki, ha selyemből vagy sifonból készül, és gyakorlati modelleket varrunk minden nap viszkózból vagy kötöttáruból.

Tippek a kiválasztáshoz

A teljes lányoknak nagyon óvatosan kell felvenniük ezt a stílust. Ha a csípő nagy, választhat egy hosszú modellt, amelyben az alsó szabad. Azt is érdemes megnézni a terméket, hogy az alsó rész sötétebb színei vannak. De a karcsú szépségek a "denevér" rövid modelljeit ajánlják, amelyek hangsúlyozzák a lábak szépségét és eleganciáját.

Mit kell viselni?

 • Rövid denevér ruhát lehet viselni feszes farmerrel vagy nadrágtartóval.
 • Az ilyen ruhák felsőruházataként rövid bőrkabátot, kasmír kabátot vagy hosszú kabátot viselhet.

tartozékok

Egy jó választás egy ilyen stílusú ruha számára a hosszú nyak körüli ékszerek, például gyöngyök, nyaklánc vagy lánc. Hosszú fülbevalót is felvehetnek, és ha a hüvely rövidül, akkor nagy karkötők.

Néhány modell kiegészíti az elegáns vékony övet. Viselhető a derékban és kissé alacsonyabb (a csípőnél).

cipő

A legjobb, ha olyan cipőt visel, amely meglehetősen magas sarkú cipővel rendelkezik. Ha a lány vékony és magas, a cipő használata a platformon vagy a balettcipőn is megengedett. Ilyen stílusú rövid ruhákkal a magas csizma jól néz ki, és hosszúak - a boka csizma.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok