Ruha stílusok és modellek

Otthoni ruhák - Otthon ellenállhatatlan

Otthoni ruhák - Otthon ellenállhatatlan

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Stílusok és modellek
 3. szövetek
 4. hossz
 5. Tippek a kiválasztáshoz

A női ruhásszekrények, amelyeket otthon viselnek, több mint 100 évvel ezelőtt jelentek meg. A 18-19. Században ilyen ruhákat könnyű és puha szövetből varrtak. Hosszúak voltak és kis vonattal, és hosszú ujjúak voltak.

Napjainkban sok nő otthon is inkább nem fürdőköpenyt vagy más otthoni ruhát, vagyis ruhát visel. Nézzük meg, mi a jellemzője a ruháknak a háznak és mit jelentenek.

Jellemzők

Az otthoni ruha lányok vonzónak és rendezettnek tűnnek. Ilyen ruhában nagyon kényelmes és vendégeket fogadni és a ház körül dolgozni.

Az ilyen ruhák kellemesek a szem számára, és különböznek az ilyen jellemzőktől:

 • Sikeresen kombinálják a praktikát és a szépséget.
 • Az otthoni ruhákat túlnyomórészt a testnek kedvező természetes anyagokból varrják. Az otthoni ruhák ne dörzsöljék és ne irritálják a bőrt. Ezen túlmenően az anyagnak jól lélegzőnek kell lennie, és elnyeli az izzadságot.
 • A modelleknek nem kell jelölniük és könnyen kezelniük kell őket.
 • Az otthoni ruha nem nagyon bonyolult és zavaró.
 • A termék színe vidám és világos. Otthoni ruha nem lehet unalmas vagy nagyon sötét árnyalatú.
 • Az otthoni dekoráció minimális.

Stílusok és modellek

Az otthoni ruhákat leggyakrabban az ilyen stílusok képviselik:

 • Ruhák, tunikák. Ilyen tágas modellekben a mozgások nem korlátozódnak, és hűvös időben egy ilyen ruhát házi nadrágokkal vagy nadrágtartókkal lehet viselni.
 • Sundresses. Mindkettő felszerelt és ingyenes. Leggyakrabban térdhosszú.
 • Ruha ingek Ez egy nagyon praktikus és vonzó lehetőség az otthoni viselethez.
 • A szabad vágás modelljei. Különböző kivágási formájuk van - kerek, V alakú, hajó és más.
 • Alacsony derékvonalú ruha. Az ilyen ruha szoknyája általában átlagos hosszúságú, és a derék alsó pozíciója miatt a lány vizuálisan elrejtheti a teljes csípőjét.
 • Kimonó ruhák. Az ilyen ruhák fényes nyomatokat és könnyű használatot vonzanak.

szövetek

A leggyakrabban az anyagot, amelyből az otthoni ruhát varrták, a következő:

 • Selyem.
 • Len.
 • Cotton.
 • Kötögetni.
 • Viszkóz.
 • Velúr.

A selyem ruhák a legdrágábbak, de ugyanakkor a legkedvezőbbek a meleg időben. Emellett a házi selyem ruhák okosak. Leggyakrabban világosak és meglehetősen sokszínű színnel rendelkeznek.

Kötött, pamut és vászon otthoni ruhák a legnépszerűbbek és elterjedtek. Nagyon egyszerű az ilyen termékek gondozása, és az ilyen felszerelések színei és stílusai széles körűek. Emellett olcsóbbak, mint a selyem. A viszkóz-otthoni ruhákat úgy is nevezik, mint a low-end és a tartós modelleket.

A velúr házának ruhái megvásárolják a hűvös szezont, mint egy meleg köntöst és jelmez alternatíváját. Ez a szövet kellemes a testnek és nagyon vonzónak tűnik. Ennek az anyagnak a modellje gyakran kapucnival.

hossz

hosszú

A bokahosszú ruhákat gyakran nem választják ki otthoni ruhában. Leginkább ilyen modellek hűvös időben népszerűek. Ezek a kereslet a lányok körében is, akik el akarják rejteni a teljes vagy csúnya lábakat.

midi

Az ilyen típusú ruhák között a leggyakoribb a térdhosszú otthoni ruhák. Alkalmasak egy tetszőleges figurájú lányra, és különböző stílusokban is megjeleníthetők. Sok házi midi ruhának van egy ujja, és leggyakrabban háromnegyed hosszú.

rövid

A térd feletti modellek nem olyan gyakoriak, mint a középhosszú háztartási ruhák, mivel gyakran a ház körül dolgoznak. A vendégek egy rövid otthoni ruhában való találkozás nem is nagyon kényelmes. Ha egy lány rövid ruhát választ, akkor leggyakrabban egy tunika ruha képviseli.

Tippek a kiválasztáshoz

Először is fontos, hogy az otthoni felszerelés modellje ne akadályozza a mozgást. Ezért a ház nagyon szűk és túl szűk ruhái nem alkalmasak. Ne vásároljon termékeket állandóan csökkenő pántokkal, kigombolt gombokkal vagy túl szoros rugalmas szalagokkal.

További fontos tippek a házi ruhák kiválasztásához:

 1. Vásároljon kiváló minőségű és természetes anyagból készült modelleket.
 2. A termék magassága miatt helyesen válassza ki a termék hosszát. Az ideális választás az átlagos hosszúság, míg a hosszú lábú szépségek nem vásárolhatnak túl rövid otthoni ruhát, és a hosszú modellek ellenjavallt az alacsony lányok számára.
 3. Figyeljen a nyakkivágás mélyére is, különösen, ha gyermekekkel él.
 4. Az árnyalatok közül jobb pasztell színeket választani, mivel a túl világos vagy sötét árnyalatok irritációt okozhatnak mind a nőnek, mind a háztartásnak.
 5. Ha nyomtatással nézte a modellt, vegye figyelembe az alakzat sajátosságait, mivel a kis minta vékony lesz, és a nagy minta, éppen ellenkezőleg, kötetet ad.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok