Ruha stílusok és modellek

Ruha amerikai karfával - tökéletes a gyönyörű vállak számára

Ruha amerikai karfával - tökéletes a gyönyörű vállak számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Ki lesz?
 3. Egy kis történelem
 4. típusok
 5. Tippek a kiválasztáshoz
 6. Mit kell viselni?
 7. tartozékok

Az amerikai karfát tartalmazó ruhák modellei nőiesek, ünnepi és nagyon romantikusak. Ez a csúcs leggyakrabban estélyi ruhákban és elegáns blúzokban található.

Jellemzők

Amerikai úgynevezett armhole, ami egy vágás az átlón, amely a hónaljban kezdődik és véget ér a lány nyakában. Ez a kivágás lehetővé teszi a vállak nyitását.

Ki lesz?

Az ilyen karfával ellátott modell tökéletes a karcsú lányok számára, akiknek kis válluk van.

A ruhák néhány változata jól néz ki a közepes épületek szépségén, egy kis mellkas, keskeny derék és lekerekített csípővel. Az idősebb nők előnyben részesítik a zárt karfátyolokat, és a nyitott hátú ruházati modellek fiatal lányok.

A ruha, amelynek tetejét egy amerikai karima képviseli, nőies és gyönyörű, de nem mindenki számára alkalmas.

Az ilyen ruhát el kell hagyni azoknak a nőknek, akiknek vállai szélesek vagy lejtősek. Ha egy ilyen figurával egy amerikai ruhát szeretne viselni, kiegészítenie kell egy felszerelt kabátot vagy egy könnyű sálat.

Esküvői ruhák egy amerikai karfával nézve nagyon elegánsak, és a nem-fivolikus nőiesség képét adják, különösen, ha a nyak csipkével vagy gipszel van vágva.

Egy kis történelem

Első alkalommal az amerikai karjával ellátott ruhák népszerűvé váltak a XX. Század ötvenes éveiben, amikor Monroe-ral megjelent egy filmet. Ennek a legendás színésznőnek a fehér ruhája tetszett a közönségnek, amely egy ilyen karfát vezetett be a női szekrénybe.

A 90-es évek elhalványultak a ruhadarab iránti érdeklődés, de 2011-2012-ben az amerikai karfarok ismét megjelent a kifutópályákon. Bár a modern ruhákban megváltozott, egy ilyen szexi és érzéki elemet ma már nagyon népszerűnek neveznek a jól ismert divattervezők és divatmodellek körében.

típusok

Az amerikai karfát a ruhákban a következő lehetőségek képviselhetik:

 1. A ruha modellje nyitott háttal készült, de a mellkason lévő karfaragó zárva van. Ez a legelterjedtebb öltözködési típus amerikai karfával. Az ilyen ruhák látványosak és szexiek, de ugyanakkor remekek. Ezeken a karok a csipkével, arany díszítéssel, hálóval és egyéb díszítéssel hangsúlyozhatók. Leggyakrabban ezek a ruhák sifonból és más áramló szövetből készülnek.
 2. Az ilyen típusú keret egy állványos gallérral van kombinálva. Ez a modell kompromisszumos megoldás azoknak a lányoknak, akik nem akarják hátulni a hátukat. Egy ilyen felsőruházatban a vállak nyitva lesznek. Ezt a ruhát az ünneplés és az iroda számára választják.
 3. A ruha V-nyakkivágással rendelkezik. Az ilyen termékben lévő keresztet egy olyan hurok képviseli, amely „magában foglalja” a nyakát. Egy ilyen hurok lehet egyetlen vágás, de rögzíthető vagy rögzíthető.

Tippek a kiválasztáshoz

 • Mielőtt megvásárolná ezt a stílust, győződjön meg róla, hogy szerelje fel. Biztosítani kell, hogy a modell tökéletesen illeszkedjen az alakjához, és minden kötés vagy kötőelem nagyon kényelmes.
 • Ne vásároljon nehéz ruhát egy amerikai karjával, mert nyomást gyakorol a nyakra és kényelmetlenséget okoz.
 • Ne feledje, hogy a stílus vizuálisan bővítheti és hangsúlyozhatja a vállakat. És így a felszerelés tökéletes választás lesz a keskeny vállú lányoknak.
 • Ha a nyakod rövid, akkor a legjobb választás egy olyan ruha, amelynek karfája V-szerű nyakkivágással készült. A modellt állványos gallérral szedve vizuálisan rövidebbé teheti a nyakát. Ha hosszú nyakad van, egy amerikai ruha, egy állvánnyal tökéletesen megfelel.

Mit kell viselni?

Egy amerikai karfával díszített koktél- és estélyi ruhában ajánlatos hosszú kesztyűt felvenni. Ez a felszerelés is jól néz ki egy palatinnal vagy egy prémes köpenygel. Szintén hozzá kell adni egy ilyen ruhát egy kuplungzsákkal és cipővel, amely sarokkal vagy ékekkel rendelkezik.

tartozékok

Az ilyen stílusú ruhákkal a hosszú láncok, a hosszú fülbevalók, a kis karkötők jól kombinálhatók.

Azonban, ha az amerikai ruhában van egy V-szerű nyakkivágás, jobb, ha feladom a nyaklánc ékszereket.

Comments
 1. Svetlana
  18.02.2016

  Testtartás, testtartás, olyan szép ruhák viselése!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok