Ruházat és cipő lányoknak

Iskola cipő sarok

Iskola cipő sarok

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Az iskolai cipőkre vonatkozó követelmények
  2. modell

Az iskolai divat saját szabályai szerint él. Az iskolák szigorú chartája ellenére az egyes formák cipője eltérő lehet. A ruházati kód fő szabályai a cipők sötét klasszikus tónusai, azok visszafogása és tömörsége.

Az iskolai cipők kis része gyakran egybeesik a formával. Ezek lehetnek fekete, szürke, barna, bordó, kék és zöld, az egyes intézmények igényeitől függően. A cipőknek több szabálynak kell megfelelniük.

Az iskolai cipőkre vonatkozó követelmények

Az iskolai jó pár alapszabálya a minőségi és gyakorlati jellemzőknek való megfelelés. A cipőknek meg kell felelniük a higiéniai követelményeknek. A legtöbb ilyen termék természetes anyagokból készül, jó légáteresztő képességgel és hőátadó szabályozással.

Cipők, amelyek védik a lábakat a hidegtől, a nedvességtől és a sérülésektől. Egy rugalmas talpnak kell lennie a nagyobb szabadság és a természetes mozgás érdekében. A pár kiválasztásakor figyelni kell a könnyű modellekre, amelyek nem terhelik a gyermek lábát.

A „növekedésért” vásárolt nagy cipők rossz hatással lesznek a láb beállítására, és gyakran felborulnak. A kis méret megzavarja a vérkeringést, és ívelt a láb.

Az ortopédok ortopédiai ajánlják, hogy cipőt vásároljanak az iskolai sarkú cipőknek. Ne hagyja abba a választást sík talpú modelleken, amelyek negatívan befolyásolják a gyermek lábát. Egy kis, stabil ortopéd talpú sarok kiválóan megakadályozza a lapos lábakat, és kedvező hatással lesz a lány testtartásának szépségére.

Fontos tényező, hogy a pár praktikus és kényelmes a kis sebességnél. Bennük a lábak nem fáradnak, és a talp különleges tulajdonságai miatt a terhelés gyalogláskor csökken. Ebben az esetben a lábak kényelmes helyzetben vannak.

modell

Az iskolai cipők különböző korúakban különbözőek. Az iskola párok magassága nem haladhatja meg az 5 cm-t.

A sarok alakjának szélesnek kell lennie. Gyermekverziókban a talp egyharmadát foglalja el, és az első osztályosok esetében 1 és 1,5 cm közötti. Az általános iskolában 2–2,5 cm-es tégla sarokkal rendelkező modelleket viseltek, az ötödik fokozat elején 4 cm-es, a tizenévesek számára pedig az 5 cm magasságú sarok a legmegfelelőbb.

A cipő méretének teljes mértékben meg kell felelnie a láb méretének és alakjának. Az ujjak területén a szükséges szabadság kizárja a deformációt. A sarok megbízható tárolásához szoros sarok szükséges, megszünteti a hosszirányú vagy keresztirányú csúszást.

A nem teljes mértékben kialakult izom-csontrendszer a magas párok napi viselésében szenvedhet, ezért az ortopédok azt javasolják, hogy hagyják abba a csapokat, és ne vezessék be őket gyakran. Ez a hát hátterének kialakulásához és a skoliózis, a merevség vagy a homorúság kialakulásához vezethet.

Az általános iskolák számára a tépőzáras cipő ideális lesz. A legpontosabb rögzítést biztosítják, és az alacsony széles sarok védi a kis hölgyeket a fáradtságtól. A rögzítés segít elkerülni a cipők esetleges elvesztését futás közben. Egy kis íj, bőr és arany csatok több mint elég ahhoz, hogy díszítsen egy párot.

A különböző korú diákok számára alkalmas univerzális lehetőség a Mary Jane cipő. Bármilyen formájúak és a lányok korától függően változtatják a sarokmagasságot. Néhány modell strasszos vagy fémszerkezettel díszített, és ünnepélyes uralkodók és iskolai ünnepek számára alkalmas. A tervek klasszikus szivattyúk, vékony, elegáns csattal és miniatűr íjjal, bőrkötélhöz kötve.Néha a kapocs kettős lehet.

Mary Jane tizenévesek számára elegánsabb és kecses sarkú. Az oldalsó bőrvirág formájú szép dekoráció az iskola egységes eredetiségét és kifinomultságát biztosítja.

A loafers (zárt cipő nyelvvel) jobban hasonlít a mokaszinok férfi változatára. Ezek a legkényelmesebbek és harmonikusan kiegészítik a szabad vágás és a stílus alakját. Fekete vágott farmerrel, széles vagy klasszikus nadrággal kombinálva. Szépen néz ki ilyen párok, plasztikus szoknyákkal, vágott napsütéssel, valamint egyenes egyenes. A szezon trendszínei barna és fekete.

Oxfordok olyanok, mint az alacsony cipő, a nyakkendő, négyzet alakú sarok. Egy ilyen pár gyakori választás a középiskolás diákoknak, hangsúlyozva a lázadó stílust. A magas zoknit viselt és egy rövid, bolyhos szoknya és fehér blúz íjét viselő Oxfords hozzájárul az anime szellemének alakjához, így a tinédzserek szeretik.

Az iskolai cipők egyik legnépszerűbb sora balettlakásoknak nevezhető kis sarokkal. Jól haladnak bármilyen formájú formában, és összhangban vannak a szoknyákkal, ruhákkal és ruhákkal. Néhány iskola ruházati kódot engedélyez kombinált cipővel. Ez lehet elegáns fekete pöttyös cipő, kék és fekete kombináció, csokoládé háttér bézs betétekkel.

Az alacsony sarkú hajók minden korosztály cipőjévé váltak. Világosan követik a lábak kontúrjait, kényelmes cipővel és rugalmas csúszásmentes talppal.

A bordó bázis és a lábujjak fekete lapjainak lágy kontrasztjában készült lakkpárok lakkozott bőrrel vannak szegélyezve. A lábujjakon két színű íj van rögzítve egy pár bordó gomb segítségével. Az azonos színű fekete kapocs és talp teljesíti a tervezési koncepciót. Ez a modell bármilyen, még banális formában is fényt ad.

A sarokba néző platform egy kicsit nehézkesnek tűnik, és a kis pásztorka pásztázó megjelenésű. Ezért az általános iskolában jobb, ha nem hagyja abba az ilyen változatok kiválasztását: a cipőket úgy tervezték, hogy a lábak díszítése, és ne hozzanak hozzá kényelmetlenséget és nehézséget.

A középiskolás diákok számára, akiknek alakosabb alakja van, a cipők tökéletesen kiegészítik az iskolai ruhák íját, így valami új és egyedülálló az egyes képekhez.

Mit kell eldobni a kiválasztáskor?

  • A keskeny lábujjak nem alkalmasak az ujjak termesztésére. A cipők ilyen változatai deformálhatják a lábfej növekedését, és a gyermek bukásának fő oka lehetnek.
  • Az orvosok azt javasolják, hogy adjanak fel párokat a magas sarkú cipőkben: instabilak, és nemcsak a lábak beállítását, hanem a vérkeringést is megsértik, és elbomlik a járást is.
  • A cipők kiválasztásánál az alacsonyabb fokozatú diákok nem kaphatnak modelleket kötőelem nélkül. A megnövekedett motoros aktivitás gyakran csökken és sérülést okoz. A csattal ellátott cipők segítenek megvédeni a gyermekek lábát.
  • A hatalmas formák ügyetlenek és irrelevánsak. Az iskola oktatási intézmény, elfogadja a klasszikusokat és a moderációt.
  • A kemény anyagok diszkomfortot okoznak, és elvonják a gyerekeket az osztályoktól. Valódi bőr és velúr a legjobb választás a cipőknek az iskolában.
  • Nem vásárolhat olyan terméket, amely nem tetszik a gyermeknek: megfosztja a bizalmat, ami befolyásolja a járást és a hangulatot. Ideális esetben, amikor a lány úgy dönt, hogy tetszik a lehetőség.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok