Ruházat és cipő lányoknak

Eli cipő

Eli cipő

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Egy kis történelem
 2. Az Eli cipők pozitív tulajdonságai
 3. anyagok
 4. sarok
 5. dekoráció
 6. Divat vonal
 7. Népszerű modellek
 8. Színtartomány
 9. Alkalmi gyerekruha
 10. Gyermekcipő iskolai használatra
 11. Ünnepi ruhák
 12. Vélemények

A spanyol Eli márka kiváló minőségű és gyönyörű, természetes és környezetbarát anyagokból készült gyermekcipőt gyárt. A márka bájos gyermekcipői a piac legszebb és legeredményesebbek. Minőségi cipő Az Eli fényes és átgondolt designja kiválóan illeszkedik a díszítés érdekes elemeivel.

Egy kis történelem

A híres spanyol Eli márka 1957 óta élvezi kiváló minőségű termékeit. Először minden cipőt kézzel készítettek. Ma az Eli a legnagyobb minőségű lábbeli gyártója, amely minden tekintetben megfelel a kézzel készített termékeknek.

Az Eli cipők pozitív tulajdonságai

A lenyűgöző gyermekcipők Eli kis divatosoknak nagyon kényelmes cipő és anatómiai talpbetét. A márka termékeinek viselése nem károsítja az ízületeket és a növekvő gerincet. Minden modell puha, természetes bőrből készül, amely nem dörzsöli a kopásokat és nem visel fájdalmas érzést viselés közben.

Forró nyáron a gyönyörű Eli-cipő az oldalakon alakú alakú hornyokkal vehető fel, melynek köszönhetően a bőr lélegzik.

anyagok

A szép és világos Eli cipő lakkozott és matt természetes bőrből, velúrból és kiváló minőségű textíliából készül. A cipő bőr- vagy textilbéléssel és kopásálló talppal rendelkezik, polimer anyagból.

sarok

Baba cipő Az Eli-t egy széles, legfeljebb 1,5 cm magasságú saroknál gyártják, ha kívánja, modelleket vásárolhat egy szokásos lapos talpra.

dekoráció

Stílusos Eli cipő kis divatosoknak jellemzi a fényes és vonzó díszítő kiegészítőket. A keskeny vagy széles, valamint a lekerekített lábujjakon lévő nagy és lapos íjak nagyon lenyűgözőek és játékosak.

Emellett a tervezők buja virágalkalmazásokat helyeztek el zárt cipőre és balett lakásokra, valamint a hevederekre fémezett betéteket, gyöngyöket, köveket, strasszokat és láncokat.

Divat vonal

Az Eli olasz cipők gyűjteményei olyan vonalakkal rendelkeznek, mint:

 • A Cucada anatómiai blokkokkal látja el a termékeket a legfiatalabb divatszakértőknek és divatstistáknak, akik csak tanulnak sétálni és felfedezni őket körülvevő világot;
 • Az Eli vonal a gyerekeknek és a tizenéveseknek az univerzális klasszikus stílusban készült termékeit képviseli. Ebből a vonalból készült cipők alkalmasak arra, hogy iskolába menjenek és a szokásos sétákat tartsanak barátokkal;
 • A Papanatas vonal gazdag cipővel, fényes és merész formatervezéssel. Ezeknek a modelleknek a színmélységét gazdagsága és gazdagsága jellemzi.

Népszerű modellek

Az Eli márka gyermekcipőinek széles választéka széles és változatos. Az alkalmi és ünnepi öltözék legnépszerűbb modelljei a következők:

 • skarlátos és fekete szabadalmi bőr cipő, lekerekített lábujjjal és dekoratív virággal a hevederen a lábak emelésének területén;
 • fényes és divatos cipő, lekerekített lábujjával, csillogó ezüst textíliákkal, kis íjakkal az oldalon;
 • lakonikus, sima színű, pasztell színű, bőrpántok, amelyek kontrasztos fekete szegéllyel rendelkeznek a szegély, a cipzár és a sarok között;
 • ünnepi papucs fényes bőrből, ugrókötél és egy nagy virágalkalmazás a lábujjakon;
 • klasszikus monofonikus cipőmodellek, kerek kerek lábujjjal, egy kis saroknál, kiegészítve textil íjakkal és kövekkel;
 • különböző színű, bársonyos velencei ünnepi papucsok, amelyeket a lábujj nagy íjával egészítenek ki;
 • Légáteresztő modellek cipőből matt bőrből, göndör kivágásokkal a szélein zárt lakkkal.

Színtartomány

Az eredeti Eli baba cipő népszerűsége és a fogyasztók iránti szeretete a magas színvonalú, látványos design és a gazdag lédús színek miatt. A szabványos hangok mellett sok modell élénk színei kéknek, türkiznek, pirosnak és zöldnek.

Az Eli cipőre kifejtett fémhatások nagyon ünnepélyesek és drágák. Ezen kívül a márka arzenáljában olyan ismerős színek találhatók, mint a kék, bézs, korall, sötétkék, rózsaszín, piros és fehér.

Alkalmi gyerekruha

A klasszikus és lakkozott Eli cipőmodellek egy kis saroknál és egy lapos talpon ideálisak a szokásos sétákhoz, óvodákhoz és iskolákhoz.

A spanyol márka minőségi és elegáns cipője harmonikusan néz ki:

 • klasszikus farmer ruhák és overallok;
 • a nadrágok és a blúzok szigorú kombinációi;
 • monofon széles vagy egyenes szoknyák, valamint rajzokkal és nyomatokkal ellátott modellek;
 • színes pólók feliratokkal és képekkel;
 • meleg pulóverek és cipzáras pulóverek;
 • egyszerű sima blúzok;
 • denim sundresses;
 • monofonikus sundresses széles szoknyával és színes nyomatokkal ellátott termékekkel;
 • könnyű, alkalmi ruhák különböző színekben;
 • iskolai ruházati készletek.

Gyermekcipő iskolai használatra

A szigorú Eli modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy könnyedén válasszon egy tisztességes párot az iskolában. Sok oktatási intézményben van egy bizonyos öltözködési kód, de az olasz márka cipői könnyen illeszkedhetnek bármely keretbe.

Az iskolának jobb választani a klasszikus monokróm modelleket. Az ékszer lábujjának vagy szíjának kicsinek és láthatatlannak kell lennie. Különös figyelmet kell fordítani a matt és a szabadalmaztatott bőr fekete-fehér modelljeire, lekerekített lábujjával.

Ünnepi ruhák

Milyen kis divatista nem akar fényesnek és látványosnak lenni egy ünnepi eseményen? A szép baba cipő Eli segít a lánynak, hogy valódi hercegnőbe reinkarnáljon. Világos, fényes kövekkel ellátott modellek a lábujjakon és a láncokon a bolyhos ruhák bármilyen hosszúságúak.

A bájos cipők nagy virágalkalmazásokkal és íjakkal harmonizálnak egyenes, semleges és élénk színekkel. Ha az ünnepi felszerelést klasszikus színben készítjük, érdemes megkötni a lakkozott cipőt bőr íjakkal és strasszokkal.

Vélemények

A különböző weboldalakon és online áruházakon végzett számos vélemény alapján megállapítható, hogy az Eli cipő nagyon puha, kényelmes és tartós. Sok fogyasztó nemcsak a márka termékeinek kiváló minőségét, hanem a lenyűgöző dizájnot is észrevette.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok