Ruházat és cipő lányoknak

Ruha stílusok lányoknak

Ruha stílusok lányoknak

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Legnépszerűbb stílusok
 2. elegáns
 3. Nyári ruhák

A gyermekruházat nagyon hasonlít egy felnőtthez, és ha megnézi a divatos gyermekbemutatókat, akkor ezek gyakorlatilag csökkentett példányai a felnőtt ruháknak. Csak a végrehajtás egyszerűségében különböznek egymástól.

A lányok ruhái floppolókkal és foltokkal, aszimmetrikus vágással, de minimális részletességgel lehetnek.

Legnépszerűbb stílusok

Lányoknak 3-5 év

A 3 éves korú lányok a gyakorlati és kényelmi helyett inkább a javasolt modellek szimpátia kritériumának megfelelő ruhát választanak.

Az anya nem könnyű feladat, mert egy szép és kényelmetlen dolog, amit egy lány nem visel, valamint kényelmes, de nem tetszett neki. Ebben az esetben az anyának meg kell határoznia, hogy a ruha megfelel-e a lánynak, vagy sem, és magyarázza el álláspontját, ha a lányával való vélemény nem egyezik.

Így a lány elkezd formálni a stílus és a kényelem ízét és fogalmát.

Az öt éves korig a lányok elkezdik utánozni bálványaikat, nem kivétel, hogy az elegáns ruhák megváltoztatják a nadrágjukat, vagy felnőtt ruhát viselni szeretnének. De itt vannak alternatívák.

Mindenesetre, válassza ki a ruhákat a gyermek tevékenységének. A 3-5 éves lányok népszerű stílusai:

 • A ruha-pulóver univerzális dolog, melynek köszönhetően a baba szép és szelíd lesz, miközben meleg lesz. Jobb, ha feszes harisnya és nadrágját viseli, egy meleg nyakörv vagy egy hosszú ujjú kabát, és a csizma a legjobban viselni.
 • Az A-vonalú ruha egy egyszerű és laza ruha, a mellkasban lángolt szoknya. A testen gyakorlatilag nem észrevehető, ami nagy plusz.
 • A ruha-tunika viszonylag széles ruhát tartalmaz. Kombinálható farmer nadrágokkal vagy nadrágtartókkal. Az élénk színekkel díszített és szokatlan befejezéssel díszített tunika nagyszerű ruha lesz.
 • Ruha ing - egy kis hercegnő nyári szekrényében. Általában természetes anyagból varrott, melynek köszönhetően a morzsa egész nap kényelmesnek érzi magát, és habozás nélkül játszhat.
 • Magas derékú ruha - nagyon kényelmes és nem tartja meg a baba mozgását. A fényes nyomatokkal és mintákkal rendelkező modellek a divatból kiemelik a tömegből.
 • Ruha - egy többfunkciós és elengedhetetlen ruha. Alatta bármit viselhet. Ez lehet egy póló, egy ing és egy szokásos nyakörv vagy póló. Különböző kombinációknak köszönhetően, könnyen készíthet különböző sportos és elegáns képeket, majdnem este. Az ilyen ruhákban a csecsemők kényelmesen játszhatnak és mozoghatnak, mert nem korlátozzák a mozgást. Egy nagyszerű plusz az, hogy a sundress könnyen felszállható és kopott. Ennek köszönhetően még a legkisebb lányok is képesek lesznek ezt a ruhát egyedül öltözni.

Lányoknak 6-8 év

Ez az időszak fordulópontnak tekinthető, mert a lányokat az óvodából szabadítják fel, és az iskolai asztalokon ülnek. Ennek megfelelően a stílusok száma nő.

A ruhák nőiesebbek, mert fontos a derék hangsúlyozása. Mindent divatos kombinálni a nadrágtartókkal és a színes harisnyákkal, a nyakláncokkal és a blúzokkal, kabátokkal és blúzokkal.

Különböző virág- és geometriai nyomatok szilárdan rögzítve vannak a gyermekszekrényben.

Tekintsen néhány stílust:

 • A-Line. A szoknya és az öv lehetővé teszi a derék kiemelését;
 • Ruha-ballon - az egyik legkedveltebb ruhája minden nap;
 • Ruha ing - sokoldalú és kényelmes. Bármelyik alkalomra viselhető;
 • A rétegelt modellek vonzóak és romantikusak;
 • Az egyenes modellek elegáns és sportos megjelenésűek;
 • Ruha, ruha. 6-7 éves korában nemcsak a strandhoz és otthoni opcióhoz használják, hanem a "rusztikus" stílus, a boho stílus és az iskolai egyenruha számára is.

Különben az ing-ruhákon szeretnék lakni - a hő és a mindennapi élet elengedhetetlen stílusa. Ezek rövid és hosszú ujjúak lehetnek. Gyakran farmerből és természetes anyagból, például pamutból és ágyneműből varrtam őket.

Még a kis hercegnők is egyszerű, laza öltözködésű ruhákat viselnek, amelyek kombinálják őket Panama és szandálokkal.

Az idősebb lányok olyan modelleket keresnek, amelyek vastagabb szövetből készültek, és övvel díszítik őket. Hűvös időben viselhet farmer mellényt vagy kabátot.

9-11 éves lányoknak

Körülbelül ebben a korban a lányokban alakul ki egy alak, és azzal a vágysal, hogy valódi hölgyeknek érezze magát, még akkor is, ha a ruhákat különleges alkalmakkor viselik.

10 és 11 éves korban a lányok szeretik az ellenkező nemet, így inkább a monoton mérsékelt árnyalatokat részesítik előnyben, amelyek tökéletesek az elegáns, egyenes és fényes modellek számára. A 60-as évek stílusában elhelyezett ruhák, a vágott vágással tökéletesen alkalmasak erre a korszakra.

A ruha anyaga sima pamutból a guipure szövetekig terjedhet.

Ami az iskolai ruhákat illeti, egyenes ruhát és sundress-ot viselhetnek egy vékony szoknyával, egyenes vágással és sötét árnyalatú trapéz formájában - sötétkék, fekete, barna, zöld és szürke. De mégis, a legjobb, ha a vásárlást megelőzően tisztázzák a formanyomtatvány követelményeit a tanárokkal. A legjobb, ha egy iskolai ruhát kombinálunk egy blúz és egy nyaklánccal, és ezzel új megjelenést hoz létre.

A 12-14 éves lányoknak

Eljött az idő, amikor a lányok követik a divatot, és megpróbálnak különböző stílusokat próbálni: szigorú üzleti, sport, katonai, rock, boho és mások. Ennek ösztönöznie kell, hogy kifejezzék magukat, miközben nem hagyják figyelmen kívül a stílusos és vonzó megjelenést.

Ebben a korban az összes fenti modell és stílus, amelyek az ábra jellemzői alapján kerülnek kiválasztásra, relevánsak. Csak a mesterségesebb vagy gazdagabb anyag, mint a bársony, megváltozott.

A kényelem és a kényelem mellett a kiegészítők fontos szerepet játszanak egy egyenes vagy A-alakú ruházat kiválasztásában. A divatos cipők és ékszerek, bolerók és kardigánok, blúzok és ingek, sálak és kézitáskák kombinációinak változatossága lehetővé teszi, hogy kísérletezzenek és ilyen fiatalok legyenek.

Teljesen

Számos szülő számára nagyon nehéznek tűnik, hogy helyesen tegyük a kövér lányt. Egyrészt szükséges, hogy a gyermek kényelmes legyen, és a ruhák elrejtsék a fizikai hiányosságokat, másrészt nem akarom, hogy a lánya lágy vagy régimódi legyen.

A 7 éves lányok ruhái nem különböznek a vékony társaktól. Érdemes megválasztani a sundresses-t és a ruhákat, amelyek nagy pálcával rendelkeznek, elkerülve ezzel a hangsúlyt. Szintén relevánsak az A-vonalú modellek és az egyenes vonalak, amelyek bármilyen hosszúságú zárt vagy nyitott tetejűek. A teljes fogantyúkat ujjakkal lehet elrejteni.

A ruha lehet floures és ruches, íjak és más fülbemászó dekoráció. Az egyetlen dolog, amit fel kell adnod a feszes ruhákról és túl rövid hosszúságról.

A teljes lány számára nincsenek színes korlátozások, a ruhák világosak vagy pasztell színek lehetnek.

Ahogy egy lány öregszik, ruháit az alakja szerint választják, hibákat rejtenek, és érdemeket hangsúlyoznak.

elegáns

Egy kis fashionista életében, az alkalmi ruhák mellett, biztosan ünnepi modelleknek kell lenniük.

koktél

A nappali ünnepséghez a retro stílusú vagy Chicago stílusban készült koktél ruhák tökéletesek. Általában keskeny vágás, alacsony derék, térdhossz vagy kissé magasabb. Lehet, hogy a szegéllyel is rendelkezik. A szőr bolero, sapka és alacsony sarkú cipő kiegészíti ezt a ruhát.

Köpeny ruha

Egyenes ruhák - egy klasszikus, melynek a gyermekszekrényben kell lennie. A drapériák, a ráncok, a kontrasztos gallérok és a fényes szövet szép tapintásúak.

Új hagyma stílus

Ennek a stílusnak a sajátossága a szoknya buja szoknya, az alsó váll és egy nagy íj, amely elöl vagy hátul elhelyezhető. Ez a ruha gyönyörű lesz a gyermekedre. A lakkcipők és a fényes áttört harisnyanadrágok még fényesebbé teszik.

Bustier ruha

Egy ilyen ruha szépen hangsúlyozza a lány gyönyörű szelíd csúcsát, és a szoknya hullámokkal varázsolja. A ruha-bustier kényelmes, nem korlátozza a mozgást, ugyanakkor nagyon elegánsnak tűnik.

labda

Az érettségi vagy esküvői lányok gyakran választják a buja, hosszú ruhákat. A díszítés a strassz, a csipke és a nyomatok. A stílus lehet egyszerű vagy bonyolult vágással.

Nyári ruhák

Nyáron a lányok a legjobban vegyenek fel egy egyszerű stílusú ruhát, és vékony kontrasztos övekkel és csipkékkel kombinálják őket. Aktuálisak lesznek hevederekkel ellátott modellek, rövid ujjú, köpenyes ruhákkal és széles szoknyákkal. A retro stílusban tulipán szoknyákkal rendelkező ruhák nagyon divatosak lettek.

A fényes nyomatokkal rendelkező Sundresses nagyon népszerűek a tizenévesek körében. Nagyon praktikusak és pólókkal és ingekkel vannak kombinálva.

Ne felejtsük el az áramló sifon könnyű ruhákat, amelyek elrejtik a lány szögletes alakját, és lágy, gyengéd megjelenésűek.

Ügyeljen arra, hogy az egyszerű ruhák tömör vágással és minimális dekoratív díszekkel rendelkezzenek, amelyek nem túlterhelik a ruhát. A ruhát díszítő egyik elemnek azonban jelen kell lennie - ez egy íj.

A divatos nők mindenképpen értékelik a retro stílusú ruhákat szokatlan mintákkal és kontrasztos részletekkel. Ezt a felszerelést csak gyaloglásra és óvodákra lehet használni.

A forró nyári ruhák tökéletesek a görög stílusban. Ha a lány már több, mint egy felnőtt, akkor hatalmas íjak fognak kinézni. Jobb, ha kicseréljük egy vékony, szép övvel.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok