Ruházat és cipő lányoknak

Gyermek bőrcipő

Gyermek bőrcipő

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. modell
 2. Hogyan válasszuk ki?
 3. Hogyan kell gondoskodni?
 4. Hogyan kell tárolni?

Napjainkban a boltokban nagyon sok gyermekbőr cipő van, a különböző modellek megegyeznek a felnőtt cipőkkel. Még a gyerekfajták is egyre inkább hasonlítanak a női cipőkre.

modell

Lofer

A ruhákat kombinálják, és nem okoznak kellemetlenséget. Gyöngyöket gyakran szoknyákkal vagy ruhákkal viselnek.

Mary jane

Ezek a cipők tökéletesek az iskolai egyenruhák számára.

Sundresses, szoknyák, ruhák - ez tökéletesen illik ehhez a modellhez. Mary Jane-nek van egy lekerekített orr, egy szíja és egy kis sarka.

Slipony

A kialakításuknak köszönhetően az univerzális modellek közé tartoznak (zárt kerek orr és sűrített talp). Ezért kombinálva farmerrel és ruhákkal.

A kialakításuknak köszönhetően az univerzális modellek közé tartoznak (zárt kerek orr és sűrített talp). Ezért kombinálva farmerrel és ruhákkal.

mokaszin

A nagyon puha gumi talp és a sarok hiánya nem okoz kényelmetlenséget járás közben. A mokaszinok, mint a korábbi modellek, szoknyákkal és nadrágokkal vannak kombinálva.

Legjobb eladók

A sportstílus szerelmeseinek hívja fel a figyelmet. Ezeket a cipőket általában rövid nadrágokkal, bombázókkal, sundressekkel viselik.

Balett lakások

Nemcsak a meleg időben, hanem az iskolába való áttéréshez is alkalmas. Kényelmesek és kevés helyet foglalnak a hátizsákban. A balett lakások szinte minden ruhát illenek, és meglepődnek a különböző színek és dekorok.

A platformon balett-lakások is találhatók, amelyek jó alternatíva lehetnek azoknak a sarkoknak, amelyeket a lányok, különösen a tinédzserek annyira várnak.

Ha már a sarokról beszélünk, akkor néhány gyermekmodellnek van egy kis sarka. Általában a kis lányok számára a sarokmagasság körülbelül 2-3 cm, a tinédzserek számára 5-7.

A sarkú cipők pártok és rendezvények számára alkalmasak. Természetesen a hosszú lábú cipőt a gyermekek számára bármilyen korban nem lehet viselni, hogy elkerüljék a lábfej ívének deformálódását és a gerinc problémáit.

Hogyan válasszuk ki?

A gyermek cipőjének kiválasztása fontos megérteni, hogy a megfelelő cipő a jövőbeli egészséges lábak kulcsa. Az alábbiakban néhány általános ajánlást talál a gyermekcipők megfelelő kiválasztására:

 1. A méret valószínűleg a fő kiválasztási kritérium. A cipő nem lehet túl nagy ahhoz, hogy elkerülje a lábfej kialakulásának zavarát. És nem szabad lépést tartaniuk, hogy ne dörzsöljék a lábát, és ne szorítsák meg az ujjakat. Véleménye szerint a délutáni cipők jobb választani. Ekkor a láb nagyobb és szélesebb.
 2. Jobb, ha a talp ortopédiai.
 3. Az anyagnak természetesnek (bőr vagy ökológiai bőr) kell lennie.
 4. A színsémát egyedileg választják ki, de leggyakrabban a gyermek nemétől és életkorától függ.
 5. Gyermekcipők számára nem ajánlott a magas sarkú cipő.
 6. A növekedés nem lehet alacsony, és a cipők maguk is szűkösek.
 7. És ami a legfontosabb, hogy a gyermek felszerelése kényelmes legyen a cipőben.

Hogyan kell gondoskodni?

A gyermekek bőrcipőinek megfelelő gondozása és későbbi tárolása meghosszabbítja az élettartamukat és megőrzi a megjelenését.

Íme néhány egyszerű tipp a gyermekcipők gondozásához és tárolásához:

 • Nyilvánvaló, hogy minden bőrcipő egy bizonyos időszakra van tervezve.
 • Vegyél egy speciális kanál cipőt a gyermekednek. Legyen ilyen egy otthon és egy iskolatáskában.
 • Ha a cipőnek sarka van, akkor kövesse a sarkokat, és próbálja meg változtatni, ha szükséges.
 • A külső cipők előtt a bőrcipőket általában speciális vízlepergető szerekkel kezelik.
 • Hazaérkezéskor a szokás szerint tisztítsa meg a cipőket speciális eszközökkel és egy puha ruhával. Ezután alkalmazza a krémet.
 • Ha a gyermeket bőrcipőkben sújtotta az esőben, akkor természetesen szárítani kell őket.

Hogyan kell tárolni?

 1. A bőrcipőket száraz és meleg időben tervezték, így a szezon után jól kell mosni a cipőjét és szárítani. Fontos, hogy a szárítás során ne használjon elektromos berendezéseket vagy elemeket. Egy újságra cserélhetők, a cipő belsejében helyezkednek el, és időszakosan változnak, amíg a cipő teljesen száraz lesz. Egyébként, az újság képes lesz arra, hogy speciális tárolóeszközöket cseréljen. Csak gyengéden tedd be.
 2. Mindezen egyszerű eljárások után kezelje a cipő teljes felületét krémmel, hagyja megszáradni, és a cipőket minden egyes ruhadarabba vagy speciális csomagtartóba tegye. Ezután tedd a dobozba a következő szezonban.
 3. Ha a bőrcipőket télen cserélhető cipőként kell viselni az iskolába, akkor vásároljon egy speciális táskát.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok